2777
2789
عنوان

رابطه ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 70 پست
دختر این پسر بچه ننه خسیسو بلاک کن تموم شه.. بخاطره این خواستگار رد میکنی واقعا؟؟؟ بعد مادره هی بره ...

حالا بنظرتون برای رد کردنش چی بهش بگم ؟دوست دارم بدونه باعث این رد کرده مادرشه یعنی دوست دارم بیوفته گردن خودشون چی بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره درسته همینه ولی شما هم که پسر هستین بنظرتون این آدم مادرش از من خوشش نمیاد درسته ؟بنظرتون من چی ...

این پسر خسیسه و تحت کنترل مادرش.

ولی بگید من نمیخوام وارد خانواده ای بشم که مادر همسرم عروس دیگه رو برای پسرش انتخاب کرده

حالا بنظرتون برای رد کردنش چی بهش بگم ؟دوست دارم بدونه باعث این رد کرده مادرشه یعنی دوست دارم بیوفت ...

کافیه بگی اخر هفته بیایین قرار عقد و عروسی بزاریم کات میشه چون پسره بچه ننس و مادره بنا به هر دلیلی نمیخاد.

مورد دوم بگی من همینم که هستم و خودمو همینجور که هستم دوسدارم برای زن رونالدو بودن باید پسرت اول رونالدو باشه. از جادو جنبل و فالگیر هم متنفرم که مادرت اهل فالگیره همون بهتر دوران آشنایی به شناخت رسیدیم که تفاهم نداریم و مادرتون ان شالله یه عروس با دماغ سالم گیرش بیاد من دماغم خرابه و بلاکش کن و دیگم جوابش نده

این پسر خسیسه و تحت کنترل مادرش.ولی بگید من نمیخوام وارد خانواده ای بشم که مادر همسرم عروس دیگه رو ب ...

من اینو گفتم گفت نه من اصلا دختری دیگه ای در زندگیم نیست که مامانم بخواد برام بیاره

تو اولین دختر زندگیمی و از این حرفا

بهش گفتم مثال مامانت خوشش از من نمیاد و اینجوری رفتار میکنه گفت تو حرف مامانم برات مهم نباشه منم خودمونیم ممکنه هر چند وقت یکبار مامانمو نبینیم

بنظرتون این حرفاش یعنی مامانم از تو خوشش نمیاد و تو برات مهم نباشه؟

من اینو گفتم گفت نه من اصلا دختری دیگه ای در زندگیم نیست که مامانم بخواد برام بیاره تو اولین دختر زن ...

احتمالا یه حرفایی از مادرش میشنوه تو خونه . وگرنه تایید نمیکرد این شکلی .

ولی خب خودش خسیسه .

آره 🤦🏻♀️🥲

ول کن مادرش و پس . اگر اونم دوست داره واقعا . پس باهاش صحبت کن .مستقیم و رک باهاش حرف بزن بگو که تو یه سری مشکلا داری اگه بخوای ازدواج کنیم باید قبلش بریم تراپی . برید پیش مشاور چند جلسه حل میشه .اگرم که مشاور تایید نکرد بعدش جدا شو . خودت و درگیر مادرش نکن