2777
2789
عنوان

رابطه ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر زندگیتو پاش نزار این هنوز بچست 😑یعنی یه غذا ارزشش رو داره بکوبه بره یا با وضعیت مالی اوکیش ان ...

حالا خانوما بنظرتون برای رد کردنش چی بهش بگم ؟دوست دارم بدونه باعث این رد کرده مادرشه یعنی دوست دارم بیوفته گردن خودشون چی بگم

میتونی بگی مادرت به سر کتاب و این خزعبلات اعتقاد داره منو نخواد با جادو جنبل تورو ازم سرد میکنه برو کسی رو بگیر که مادرت صد در صد بخوادش مگرنه دختره مردم بدبخت میشه

600 هزار تخفیف چطوری میگیره من نهایتا کد تخفیف 300 بتونم بگیرم برای هر خطپسر باهوشیه

والا نمیدونم ولی واقعا کلی تخفیف میگیره

حالا خانوما بنظرتون برای رد کردنش چی بهش بگم ؟دوست دارم بدونه باعث این رد کرده مادرشه یعنی دوست دارم بیوفته گردن خودشون چی بگم

حالا خانوما بنظرتون برای رد کردنش چی بهش بگم ؟دوست دارم بدونه باعث این رد کرده مادرشه یعنی دوست دارم ...

من پسرم . اصلا نیازی نیست به خودتون سخت بگیرید . پسری که تحت کنترل مادرشه و خسیسه کاملا مشخصه . مادر کنترل گر

من پسرم . اصلا نیازی نیست به خودتون سخت بگیرید . پسری که تحت کنترل مادرشه و خسیسه کاملا مشخصه . مادر ...

آره درسته همینه

ولی شما هم که پسر هستین

بنظرتون این آدم مادرش از من خوشش نمیاد درسته ؟

بنظرتون من چی بگم که بدونه من میخواستمش ولی این مادرشه که نداشت؟

دختر این پسر بچه ننه خسیسو بلاک کن تموم شه.. بخاطره این خواستگار رد میکنی واقعا؟؟؟ بعد مادره هی بره پیش فالگیر برات دعا بگیره جنیت کنه؟؟؟ حتی پسره هم به فالگیر اعتقاد داره که میگه تماس بگیر. تازه چندسال عمرتو هدر بدی در نهایت مادره کمترم ببینتت با کسی ازدواج کن که خونوادشم باشخصیت باشن

حالا خانوما بنظرتون برای رد کردنش چی بهش بگم ؟دوست دارم بدونه باعث این رد کرده مادرشه یعنی دوست دارم ...

واقعاً تصمیم درستی گرفتی اگه دیدی ادم شد سرت و... پاش بمون

ولی این نه خانواده درست حسابی داره نه ...

معلومه چقدر ذهنیت داغونی دارن رمال و جادوگرو فالگیر ...

راستش نمی دونم چه جوری ردش کنی ولی هر فکری که میکنی درستع رو انجام بده

چند تا زنگ هشدار وجود داره یکی خساست و بسیار حسابگر بودن دوم اعتقاد به رمال و دعانویس و سوم مادر ای ...