2777
2789
عنوان

رابطه ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 70 پست
یه خواهر بزرگتر از خودش داره و اینکه الان سه ماهه که بخاطر بحثی که توی خونه داشتن با خواهرش قهره ( ب ...

با خانواده ش هر جوره با تو هم همینجور میشه

الان شاید فرق کنی همچین که خر ازپل گردش از چشم میفتی

آره والا چندین باره این تاپیکو میزنم خودم میدونم این آدم بدرد نمیخوره ولی حس وابستگی رو چیکار کنم؟

ممیخای سیاه بخت بشی ادامه بده باهاش

دیگه به چه زبونی بگه خسیس بچه ننست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه خواهر بزرگتر از خودش داره و اینکه الان سه ماهه که بخاطر بحثی که توی خونه داشتن با خواهرش قهره ( ب ...

خب خیلی پیچیده شد .ببین اینکه یکم نرمال نیستن کاملا مشخصه .از سمت مادرشم میاد این موضوع ولی احتمالا این پسر خودش تروما زیاد داره . بعدم اینکه شما میگی حس وابستگی دارم یعنی اگر به مرور روی خودت کار کنی و از وابستگی دوری کنی شاید اصلا احساسی برات نمونه . چرا یه مدت فاصله نمیگیرین از هم ؟ بهش پیشنهاد بده بهتره چند وقت از هم فاصله بگیریم .مثلا دوهفته هیچ تماسی نداشته باشین و نه پیامی . بعدش راحت تر میشه نتیجه گرفت

بعد خودش برمیگرده میگه من بچه مامانی نیستم و به مامانم وابسته نیستم اصلا

خب عمل مهمه !

الان من بگم ارومم ولی پاشم بزنم تو گوش طرف اون باید فکر کنه همچنان ک من چون گفتم ارومم ارومم؟!؟

بگو مادر منم رفت پیش فالگیر ،فالگیر گفت این پسر هنوز شیشه شیر میخوره و فعلا باید بره بغل ننش😂😂😂😂

شوخی کردم نخورین منو

اسی این پسر مشخصه سنش کمه ...هرچقدر هم زرنگ باشه ...سنش کمه و یا سردی و گرمی روزگار نچشیده در نتیجه پخته نیست

خیلی راحت اگه نمیخایش ردش کن بره ، هیچی هم نگو تمام