2777
2789
عنوان

دروغ گفتم 🤣🤣

565 بازدید | 66 پست

اصلا دوست پسر ندارم خواستم ببینم اگه اکت دخترهای لاس زن رو ایفا کنم ری اکشن شماها چیه

خیلی بهتر از خیانت بود

در کل بنظرم اکثر سایت عقایدشون سنتیه

ولی به آدمهایی برخورد نکردم که خیلی اومانیستی و خیلی لیبرالیستی فکر کنند

تو این سایت کم پیدا میشه

یعنی فکر کنم اصلا نمیشه

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ دلم تنگه برای هر دوی ما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غلط کردن اینجا جانماز آب میکشن حالا خودشون یا اطرافیانشون هر غلطی میکنن براشون بد نیست

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

میشه بدونم چطور تو جامعه سوسیالیستی آدما لیبرالیست هستنیا تو جامعه غیر غربی اونم اسلامی ما اومانیسم ...

واقعا فکر میکنی لیبلی که رو جامعه ی ایران زدند چیزی هست که درون جامعه رخ میده ؟

فکر نمیکنی ماها فرسنگ ها با اون عناوینی که پشت سر ایران و جامعه ی ایرانی میاد فاصله داریم ؟

تو ایران کلی اتئیست داریم :)) حتی فکر میکنم بیشتر از ۴۰ درصد

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ دلم تنگه برای هر دوی ما

اون تاپیک قبلیت واقعا خیلی بد بودفکر کنم خیلی سنت کمه تفکراتت بچگانه و رمانیه

چون واقعا تخیل بود

کی میره با تمام دوستهای دوست پسرش لاس بزنه بعد همه ی رفیقای دوست پسرشم بخاطر یک دختر که یک ماهه اومدن تو زندگی رفیقشون رفیق چند سالشون رو بهش خیانت کنند ؟ قطعا هیچ کس

برای تست سایت گفتم اصلا منطقی نیست

منم تو واقعیت خیلی خجالتی و مغرورم و اصلا با کسی رفیق معمولی هم نمیشم چه برسه لاس زدن!

من از تحلیل جامعه شناسی خوشم میاد زیاد انجام میدم

غلط کردن اینجا جانماز آب میکشن حالا خودشون یا اطرافیانشون هر غلطی میکنن براشون بد نیست

درسته واقعا

ریاکاری ریاکاری

هوای جامعه ی ما آلوده به ریاکاری هست

واقعا فکر میکنی لیبلی که رو جامعه ی ایران زدند چیزی هست که درون جامعه رخ میده ؟فکر نمیکنی ماها فرسنگ ...

آتئیست..! ۴۰ درصد..!😂

شما چه شاخهای از روانشناسی میخونید؟

متوجه کلام دومتون نشدم عناوینی که پشت سر ایران میاد چیه عزیزم؟!

بعد سوسیالیستی چه ارتباطی با خداپرستی داره

ی نفر میتونه مسلمان لیبرال باشه یا مسیحی اومانیسم اینا باهم ارتباطی ندارند🤷🏻

چون واقعا تخیل بود کی میره با تمام دوستهای دوست پسرش لاس بزنه بعد همه ی رفیقای دوست پسرشم بخاطر یک د ...

خب واکنش ها و کامنت هایی هم که دادن حق داشتن

ربطی به سنتی بودن این چیزا نداره

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

کاری به صحت تاپیک ندارم ولی قبلا ها معیار های برتری متفاوت تر بود

به سواد و هنر و فنی که داشتن افتخار میکردن نه به لاس زدن

محصل رشته ریاضی، مسلط به انگلیسی و آلمانی, AI developer/ محبس خویشتن منم، از این حصار خسته ام / من همه تن انالحقم، کجاست دار خسته ام..

واقعا فکر میکنی لیبلی که رو جامعه ی ایران زدند چیزی هست که درون جامعه رخ میده ؟فکر نمیکنی ماها فرسنگ ...

بیاحترامی نباشه عزیزم من خودم گاها دغدغه این مسائل و حقایق رو دارم اما فکرتون راجب درصد آتئیست ها صد در صد غلط

من به جرعت میگم تو جامعه ما آتئیست درصدش در حداکثر ترین حالت ممکنه کمتر از ۱۰ درصده

چه بسا که خود آتئیست ی ایدئولوژی ساختگیه و هیچ واقعیتی نداره حتی اگه به زبان هم افرادی قائل به این موضوع باشن اما در واقعیت نیستن