2777
2789
عنوان

رابطه ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 70 پست
ممنونم از راهنماییتون 🙏🏻

خواهش میکنم به خودتم سخت نگیر آرامشت و حفظ کن و البته با هم فکری هم دیگه مشکلات رو حل کنید و زندگیتون رو بسازید . برای ساختن خانواده خوب شما دو تا کافی هستید .

خواهش میکنم به خودتم سخت نگیر آرامشت و حفظ کن و البته با هم فکری هم دیگه مشکلات رو حل کنید و زندگیتو ...

ولی یه مشکلی که هست تمام خانواده من مخالف این پسر و خانواده اش هستن و میگن با این آدم خوشبخت نمیشی

واقعا شرایط خیلی سختی دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا میبینم که خسیسه و اینجور رفتارا ولی دوسش دارم و حس میکنم نمیتونم بدون اون زندگی کنم و حس وابست ...

حتی دوس داشتنم مهم نیس .رد میشه میره از یاد میره.اینقد بودن که فک میگردم بون اونا نمیتونم زندگی کنم.همه تموم شدن رفتن...هر فرد جدید که میاد نفر قبلی فراموش میشه.فقط با عقل تصمیم بگیر

این مورد هم یا خسیسه یا وضع مالیش خوب نیس ودروغ گفته که پولدارم یه جوری قایم کرده...به هیچ چیزم مطمئن نباش

پولدار این رفتارارو نمیکنه.اینا رفتار یه آدم فقیره

ولی یه مشکلی که هست تمام خانواده من مخالف این پسر و خانواده اش هستن و میگن با این آدم خوشبخت نمیشی و ...

هر چی خانواده ت گف گوش کن.تو مساله ازدواج حرف خانواده درست از آب درمیاد

آدم تا آخر عمرش به خانواده ش نیاز داره

اگه واقعا دوستت داش هیچوقت نمیگف مادرم گفته دماغش فلانه.قایم میکرد حداقل

یا مثلا همسررونالدو رو به تو ترجیح بده که به زبون هم بیاره

شوهر منکه میدونه همچین حرفی بزنه مجازاتش مرگه خخخخخ

چرا؟ مخالف چیش هستن؟

میگن این آدم به درد زندگی نمیخوره ، میگن خیلی خسیس هست ، همش به حرف مادرشه، و هیچ دوستی نداره با اینکه 27 سالشه و این یعنی یه جای کار میلنگه و چرا با این سنش با پدر و مادرش میره لباس میخره

میگن اگه دوست داشت توی این یکسال به شارژر ده هزاری برات میفرستاد

میگن مادرش تو کار ف ال و دعا و سر نیت و این چیزاست به ما نمیخوره ( چون ما به این چیزا اعتقاد نداریم )

با مثلاً میگن این پسر قبلا به رشته ای رو خونده و لیسانسشو گرفته و بعد به اصرار مادرش اومده الان باز دانشجو هست و رشته ای که باب میل مادرش هست داره میخونه و همیشه به پسره میگه ادامه بده ادامه بده

و اینکه به کوچولو هم عقده ای هست مثلا قبلاً اوایل آشناییمون اگه بحثی چیزی پیش میومد یا از من ناراحت میشدم تا یک روز باهام حرف نمیزد و قهر میکرد ، الان چون یکم شرایط برای ازدواج جدی شده دیگه قهر نمیکنه با خیلی کمتر

خانواده ام میگن چه پوئن مثبتی توی این فرد میبینی که میخوای باهاش ادامه بدی؟

😅😂😂حالا بنظرتون چی بگم بهش که ببینم دوسم داره یا نه ؟

دیگه چیزی که نباید میگف رو گفته.نیازی به اثبات دیگه نیس. اون نبایدمیف مامانم از دماغت یاد گرفته.باید مفهنیدتو ناراحت میشی و قائم میکرد.زن رونالدو رو هم که گف دیگه تمااااام.

ببین چشم بسته میگم اخر عاقبتش طلاقه

این بشر خسیس و مامانیه .مرد مامانی زندگیو تلخ میکنه رها کن توروخدا

خودتو نجات بده

به گریه های مامانت حال بدی

و دو سه سال رفت و برگشت تو دادگاه واقعا نمی ارزه

یکم با طلاق گرفته ها حرف بزن پشیمون شی

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
تک فرزنده؟ شاغله؟ خب تو چیش رو دوست داری ؟

یه خواهر بزرگتر از خودش داره

و اینکه الان سه ماهه که بخاطر بحثی که توی خونه داشتن با خواهرش قهره ( بهشفتو با منم اینجوری میکنی گفت نه تو فرق داری برام )

نه فعلا دو سال از دانشگاهش ( لیسانس دومش مونده ) یعنی بعد از دانشگاه میره سر کار

بخدا دقیق نمیدونم ولی حس وابستگی بهش دارم