2777
2789
عنوان

بگم یا نگم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 18 پست
عزیزم برا چی زجه میزنی چندتا نفس عمیق بکش گل دختر وقتی به یکی میگن مثل خودت گیرت بیاد وقتی میدونی چق ...

نگفتم ولی حرفای دیگه زدم،گریه کرد حلالیت خواست گفت تا اخر عمر شرمندتم🤦🏻♀️منم نمیخواستم این حرفارو بشنوم این حالشو ببینم ولی خشمی که تو وجودمه خاموش نمیشه

اگه تونستید روماتیسم رو مهار یا درمان کنید لطفا ب

نگفتم ولی حرفای دیگه زدم،گریه کرد حلالیت خواست گفت تا اخر عمر شرمندتم🤦🏻♀️منم نمیخواستم این حرفارو ...

معلومه ازار و اذیتاش عمدی نبوده خودش متوجه رفتار و برخورد اشتباهش نبوده ناخواسته اذیتت کرده و الان شرمنده شده اگه خدای نکرده اون حرفو میزدی و سکته میزد بجای مادرت الان خودت تا اخر عمر شرمنده میشدی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

معلومه ازار و اذیتاش عمدی نبوده خودش متوجه رفتار و برخورد اشتباهش نبوده ناخواسته اذیتت کرده و الان ...

اره نزدم ولی تلافیشو سر مقصر حال دوتامون در میارم یروز

اگه تونستید روماتیسم رو مهار یا درمان کنید لطفا ب

اره نزدم ولی تلافیشو سر مقصر حال دوتامون در میارم یروز

عزیز مادرت تربیتش برا ۴۰ـ۵۰ سال پیشه اونم اونجوری تربیت شده برا همین ازش زیاد دلچرکین نباش همبن که ازت حلالیت خواسته و عذاب وجدان گرفته نشون میده خیلی دوستت داره فقط ابرازشو بلد نبوده