2777
2789
عنوان

بگم یا نگم

216 بازدید | 14 پست

اعصابم خورده دوروزه دارم گریه میکنم نیومد دست بکشه رو سرم حالا کینه گرفتم یه حرفیو باید بزنم احتمالش هست حالش بد شه قلبش درد بگیره

اگه تونستید روماتیسم رو مهار یا درمان کنید لطفا ب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم وقتی ممکنه قلبش بگیره ارزششو نداره شمام مثل خودش تلافی کن نه صد ریشتر بدتر

تلافی نمیشه منو باحال بد تنها گذاشت

تلافی نمیشه منو باحال بد تنها گذاشت

عزیزم مرد جماعت همینه دعوا راه میندازن ما تا صبح بیدار مردا توی خواب عمیق .. برا هممون اتفاق افتاده ولی ته دلمون باز طرفو دوسش داریم راضی نمیشیم که سکته کنه یا قلب درد بگیره شمام شیطونو لعنت کن و نگو

عزیزم مرد جماعت همینه دعوا راه میندازن ما تا صبح بیدار مردا توی خواب عمیق .. برا هممون اتفاق افتاده ...

مرد نیست مامانمه،طرف همه بود بجز من،دست خودش بود منو میکشت برا پسرش

مرد نیست مامانمه،طرف همه بود بجز من،دست خودش بود منو میکشت برا پسرش

عزیز دلم تو خانومی کن مادرته گناه داره اونهمه زحمتتو کشیده متاسفانه پسر دوستن ولی شما خانومی کن دلشو نشکن اه نکشه

صبر کن آروم شی بعد حرف بزن

سعی کن جوری حرف بزنی که متوجه شه با عصبانبت هم خودت نمیتونی راحت حرف بزنی هم مامانت ناراحت میشه و از کوره در میره پس منتظر آرامش باش تا حرفت خریدار داشته باشه

ولطفا هیچ کسو نفرین نکن حتی اگه صد در صد حق به جانب باشی فقط گذشت کن اگه نتونستی بسپار به خدا 💔

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

عزیز دلم تو خانومی کن مادرته گناه داره اونهمه زحمتتو کشیده متاسفانه پسر دوستن ولی شما خانومی کن دلشو ...

اینهمه اه کشیدم اینعمه دیشب کریه کردم دوروزه دارم گریه میکنم بجای اینکه من قیافه بگیرم فردا صبحش انگار نه انگار،اصلا منو بچش نمیبینه اصلا نمیگه منم احساس دارم منم محبت میخوام،نمیشه دیگه وندساله بخاطرش سکوتم انگار وظیفم شده

صبر کن آروم شی بعد حرف بزن سعی کن جوری حرف بزنی که متوجه شه با عصبانبت هم خودت نمیتونی راحت حرف بزنی ...

😂من خودمم تو خونمون خریدار ندارم حرفم داشته باشع،ظلمی که بهم کرد هیچکس نکرد دلم براش سوخت سکوت کردم هیچی نگفتم ولی اون انگار نه انگار

مادر به بچه ظلم نمیکنه ، متاسفانه روش غلط تربیتی ، جهل و ندانم کاری هم بین بچهها تفرقه میندازه هم پدرو مادرو از بچهها دور میکنه

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

اینهمه اه کشیدم اینعمه دیشب کریه کردم دوروزه دارم گریه میکنم بجای اینکه من قیافه بگیرم فردا صبحش انگ ...

عزیزم میدونم شمان دلت شکسته ولی مطمئنم بازم ته دلت مادرتو دوسداری به احترام همون دوسداشتن ته ته دلت خانومی کن الان شما حال دیشبت بد بوده نزار مادرتم بدتر از حال دیشبتو تجربه کنه

عزیزم میدونم شمان دلت شکسته ولی مطمئنم بازم ته دلت مادرتو دوسداری به احترام همون دوسداشتن ته ته دلت ...

چرا درکم نکرد چرا بجاش نفرینم کرد گفت حرفاتو قبول دارم نادون بودم نمیدونستم ولی کاش یکی مثل خودت گیرت بیاد اینهمه زجه زدم گفتم چه بلاهایی سرم اومد ته خرفش این بود نادون بودم؟؟؟نفرین کردنش چی بود دیگه

چرا درکم نکرد چرا بجاش نفرینم کرد گفت حرفاتو قبول دارم نادون بودم نمیدونستم ولی کاش یکی مثل خودت گیر ...

عزیزم برا چی زجه میزنی چندتا نفس عمیق بکش گل دختر وقتی به یکی میگن مثل خودت گیرت بیاد وقتی میدونی چقد مظلومی یگو الهی آمین این بهترین دعا در حقته.

یچیزیم بگم دنیا دو روزه در نهایت همگی میریم ارزششو نداره همو عذاب بدیم اونم مادرته به احترام یه ذره حسی که بهش توی قلبت مونده دلشو نشکن خدای نکزده سکته میکنه یه عمر عذاب وجدان میگیری که باعث شدی