2777
2789
عنوان

داغ کردن گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 93 پست
بله

اون حالت بهینه سازی گوشی های شیائومی هست که برای نصب بعضی برنامه ها این گزینه باید خاموش بشه. شما بعد نصب اون برنامه، دوباره اون حالت رو فعال کردین؟

نیکولاس تسلا: برای پی بردن به حقایق جهان، در انرژی، ارتعاش و فرکانس تفکر کنید

اون حالت بهینه سازی گوشی های شیائومی هست که برای نصب بعضی برنامه ها این گزینه باید خاموش بشه. شما بع ...

نمیدونم یادم نیست اصلا دقت نکردم ازقسمت لیست برنامه هامیتونم متوجه بشم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم یادم نیست اصلا دقت نکردم ازقسمت لیست برنامه هامیتونم متوجه بشم؟

یخورده مراحل داره که باید انجام بدید تا بتونید اون حالت رو خاموش کنید

فقط یادمه زمانی که میخواستم برنامه نصب کنم نوشته بود این برنامه ممکنه به گوشی آسیب وارد کنه اجازه نص ...

منظورش اجازه نصب از توی برنامه خاصی بود؟ مثلا وقتی برای اولین بار میخواهید از طریق مایکت روی گوشیتون یک برنامه نصب کنید، مینویسه که شما به مایکت اجازه نصب برنامه روی گوشی شما را میدهید؟ اگر این بود که قضیه کلا فرق داره

منظورش اجازه نصب از توی برنامه خاصی بود؟ مثلا وقتی برای اولین بار میخواهید از طریق مایکت روی گوشیتون ...

مثلا از بازار یا مایکت دوتا فیل تر نصب کردم زمانی که دانلودش تمام شدخواستم تایید نصب بزنم زد این برنامه به گوشی آسیب میزنه و تاییدش نمیکرد بعد باید میرفتم تنظیمات تا نصب بشه

منظورش اجازه نصب از توی برنامه خاصی بود؟ مثلا وقتی برای اولین بار میخواهید از طریق مایکت روی گوشیتون ...

بعد از برنامه اینستا هم چندتا کانال بود که باید وارد پیج تلگرام میشدم یاآموزشی یا شغلی چیزی خاصی نبود تقریبا همین

مثلا از بازار یا مایکت دوتا فیل تر نصب کردم زمانی که دانلودش تمام شدخواستم تایید نصب بزنم زد این برن ...

اها خب؛ من یه چیزی رو همینجا بگم. توی بازار یا مایکت به هیچ وجه فیل تر شکن پیدا نمیشه! اون برنامه ها با احتمال ۹۹ درصد تحریم شکن بودن یا DNS برای بازی بودن نه یک فیل تر شکن. فیل تر شکن دیگه دارید تا تست کنید ببینید بازم گوشی داغ میکنه یا نه؟

بعد از برنامه اینستا هم چندتا کانال بود که باید وارد پیج تلگرام میشدم یاآموزشی یا شغلی چیزی خاصی نبو ...

به نظر میاد مشکل از باتری نیست. احتمال زیاد یک برنامه داره خیلی از باتری برق میکشه. توی همون تنظیمات چه برنامه هایی خیلی باتری مصرف میکردن؟ اسم برنامه ها رو میتونید بگید؟

تصویرها اومدن صفحه ۴و ۵

بله دیدم تصویر ها رو. توی این تصویر ها اسم برنامه ای رو نگفته که بشه فهمید مشکل از کدوم برنامه هست. صبر کنید منم یک عکس از تنظیمات خودم بفرستم