2777
2789
عنوان

داغ کردن گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 93 پست
بله گوشی مامانم همینمشکل را داشت میزدیم تو شار داغ میگرد گفت اگر دیر تر میآوردند ممکن بود بترکه یا ب ...

اوکی من گوشیم توشارژ باشه باهاش کاری نکنم خنک میمونه داغ نمیکنه ولی اگه درحین شارژ باهاش کارکنم بیش از حد داغ میشه درحالت عادی هم که توشارژ نیست فقط زمانی که قندشکن روشنه که تواین سه ماه برنامشو ریختم بیش از حد داغ میکنه وگرنه توحالت عادی که اینترنت تنها روشنه زیاد داغ نمیکنه

اینکه توی حالت عادی یخورده داغ میکنه به نظرم عادی هست. شاید شما بعد اون اتفاق یخورده حساس شدید و فکر میکنید غیر عادی داغ میکنه

نیکولاس تسلا: برای پی بردن به حقایق جهان، در انرژی، ارتعاش و فرکانس تفکر کنید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اهااا اینم اطلاعات خوبی بود که دادیدفیل تر شکن شما اسمش چی هست؟ اگر فیل تر شکن روشن نکنید هیچ گرمایی ...

این که الان ۴ماهی میشه ازش استفاده میکنم جام جام هست اگه فیل تر روشن نکنم گرما حس میکنم ولی نه اونقدر که گوشی بیش از حد داغ بشه شاید توحالت عادی تنها با نت بعد ۴یا۵ساعت یکم روبه داغی بره ولی فیل تر که روشنه میرم اینستا یا برنامه های دیگه خیلی داغ میشه جوری که حس میکنم الان میترکه

این که الان ۴ماهی میشه ازش استفاده میکنم جام جام هست اگه فیل تر روشن نکنم گرما حس میکنم ولی نه اونقد ...

بعد ۴ یا ۵ ساعت عادی هست گوشی یه مقدار گرم بشه. اگر توی بیرون خونه استفاده میکنید و روز هست و حتی اگر توی سایه هم باشید، یخورده دمای گوشی بالا میره. اما این که بعد روشن کردن فیل تر شکن گوشی داغ میشه اصلا عادی نیست. توی تنظیمات باتری گوشی برید و ببینید بیشترین برنامه هایی که برق باتری رو مصرف میکنن کدوم ها هستن. اینجوری شاید کمک کنه تا شما اون برنامه پر مصرف که باعث داغی و زود خالی شدن گوشی میشه رو پیدا کنید و حذفش کنید

اینکه توی حالت عادی یخورده داغ میکنه به نظرم عادی هست. شاید شما بعد اون اتفاق یخورده حساس شدید و فکر ...

درصورتی که قبلا فیل تر روشن میکردم تااین حد داغ نمیشد نمیدونم از این برنامه هست یاکلن گوشی الان ۲۰دقیقه هست گوشی دستمه فقط گوگل هستم ۸۰درصد شارژ داشت ازبرق کشیدم شد۷۳درصد

درصورتی که قبلا فیل تر روشن میکردم تااین حد داغ نمیشد نمیدونم از این برنامه هست یاکلن گوشی الان ۲۰د ...

برنامه مخرب روی گوشی نصب نکردین؟ یا لینک مشکوک یا برنامه مشکوک باز نکردین؟

بعد ۴ یا ۵ ساعت عادی هست گوشی یه مقدار گرم بشه. اگر توی بیرون خونه استفاده میکنید و روز هست و حتی اگ ...

اوکی بزار ببینم پیداش میکنم. الان یه بیست دقیقه هست روشنه ولی خیلی کم حس گرمی پشت گوشی هست بعد یه چیزی که حدودا ۲ماهی میشه سیم ۲ خطم آنتن دهیش خیلی کم شده گاهی وقتا کارنمیکنه مخصوصا ازوقتی برق ها میره

برنامه مخرب روی گوشی نصب نکردین؟ یا لینک مشکوک یا برنامه مشکوک باز نکردین؟

دوتا فیل تر با یکی دوتا برنامه نصب کردم که موقع نصب میزد گوشی قبول نمیکنه نصب برنامه باید دستی از طریق تنظیمات نصب کنی احتمالش هست این ها باشه

اوکی بزار ببینم پیداش میکنم. الان یه بیست دقیقه هست روشنه ولی خیلی کم حس گرمی پشت گوشی هست بعد یه چی ...

اون مقدار گرمای خیلی کم عادی هست. حتی گوشی خودم هم همینطوره اما درباره قطع شدن انتن وقتی که برق میره، عادی هست. چون وقتی برق میره، انتن نزدیک خونه شما هم قطع میشه و واسه همین انتن گوشی شما ضعیف میشه

دوتا فیل تر با یکی دوتا برنامه نصب کردم که موقع نصب میزد گوشی قبول نمیکنه نصب برنامه باید دستی از طر ...

برای نصب اون دوتا برنامه وارد یک حالت مخفی توی تنظیمات شدین و یک گزینه مخفی رو خاموش کردین؟

اون مقدار گرمای خیلی کم عادی هست. حتی گوشی خودم هم همینطوره اما درباره قطع شدن انتن وقتی که برق میره ...

نه درزمانی که برق هم هست سرعت سیم۲ کامل یه وقتایی میاد پایین ولی سیم ۱مشکلی نداره الان از قسمت تنظیمات باطری عکس فرستادم ببین موردی داره

نه درزمانی که برق هم هست سرعت سیم۲ کامل یه وقتایی میاد پایین ولی سیم ۱مشکلی نداره الان از قسمت تنظیم ...

بله به خاطر این هست که اختلال هایی ایجاد میشه. کلا حس میکنم چند وقت هست اینترنت ها ضعیف شدند. منم یک فیل تر شکن داشتم که وقتی بهش فکر میکردم وصل میشد!!!!😅 اما جدیدا دیگه وصل نمیشه