2777
2789
عنوان

داغ کردن گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 93 پست
به گرمای هوا ربطی نداره ؟؟

چرا ربط داره. گرما دشمن همه چیز موبایل هست. اگر گوشی خیلی خیلی داغ بشه، خود گوشی برای محافظت از خودش، خودش رو خاموش میکنه

نیکولاس تسلا: برای پی بردن به حقایق جهان، در انرژی، ارتعاش و فرکانس تفکر کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی میگفت تو یخچال گذاشتم درست شده

یخچال موقتی فقط خنک میکنه و مشکل رو حل نمیکنه. اگر گوشی داغ باشه، احتمال اینکه گوشی به خاطر سرما و گرما دچار شوک حرارتی و اسیب بشه هست

چرا ربط داره. گرما دشمن همه چیز موبایل هست. اگر گوشی خیلی خیلی داغ بشه، خود گوشی برای محافظت از خودش ...

ممنون مرسی که وقت گذاشتین باید ببرم موبایلی بدم چک کنه ببینه مشکل ازکجاست خداکنه بخاطر گرما باشه خودش مشکلی نداشته باشه

ممنون مرسی که وقت گذاشتین باید ببرم موبایلی بدم چک کنه ببینه مشکل ازکجاست خداکنه بخاطر گرما باشه خود ...

خواهش میکنم 🙏

بله ببرید بهتره و انشاالله هم که مشکل خاصی نباشه

دقیقا تواین وضعیت جنس اصل به سختی پیدا میشه وکاسب حلال خور هم کم پیدامیشه خدابه همه رحم کنه

بله. گوشی رو یک تعمیراتی معتبر مثل نمایندگی ببرید. دیگه باید از گوشی مثل طلا مواظبت مرد. گوشی سامسونگ A06 معمولی قیمتش ۲۰ ملیون شده در حالی که قبل گرونی قیمتش ۴ ملیون بود!!!!

بله. گوشی رو یک تعمیراتی معتبر مثل نمایندگی ببرید. دیگه باید از گوشی مثل طلا مواظبت مرد. گوشی سامسون ...

بله درسته من اون روز اصلن متوجه نشدم گوشی تو آفتاب هست داخل چادر مسافرتی بود نزدیک درش بعد بیرون سرگرم بودیم وقتی اومدم دیدم آفتاب چرخیده ونورش افتاده روگوشی خودم گوشیمو خیلی دوست دارم مواظبش هستم یباراونروز قافل شدم دوسه بارم انقدر گرفتاری زیاده و فکروخیال گذاشتم تو شارژ یه ساعت بعد بکشم که خوابم برده بود مونده بود تو شارژ وگرنه خیلی احتیاط میکنم چون درآمدمون خیلی کم هست وبااین وضعیت گرونی نمیشه کاری کرد

بله درسته من اون روز اصلن متوجه نشدم گوشی تو آفتاب هست داخل چادر مسافرتی بود نزدیک درش بعد بیرون سرگ ...

اها بله میتونم درک کنم چه حس و حالی دارین. انشاالله که مشکل خاصی وجود نداشته باشه. گوشی از دستتون نیفتاده زمین؟ جوری که صفحه آسیب دیده باشه؟

بابت اون توی شارژ موندن گوشی هم خیال شما رو راحت کنم و بگم که گوشی سیستم خودکار داره و وقتی بشه ۱۰۰ در ۱۰۰، خودش سیستم قطع کن داره و دیگه نمیزاره شارژ بشه تا باتری اسیب نبینه اما بهتره وقتی متوجه شدید ۱۰۰ درصد شارژ شد، از برق بکشیدش بیرون

اها بله میتونم درک کنم چه حس و حالی دارین. انشاالله که مشکل خاصی وجود نداشته باشه. گوشی از دستتون نی ...

یه چندباری افتاده اما روی فرش تاالان خداروشکر صفحه گوشی چیزی نشده جز همین داستان داغ کردن بیشتر زمانی که قندشکن روشن کنم خیلی داغ میشه وباطری زودتر شارژش تمام میشه توحالت عادی هم با اینترنت نیم ساعت یاشاید ۱ساعت بعد یکم داغ میکنه ولی نه خیلی زیاد

یه چندباری افتاده اما روی فرش تاالان خداروشکر صفحه گوشی چیزی نشده جز همین داستان داغ کردن بیشتر زمان ...

اهااا اینم اطلاعات خوبی بود که دادید

فیل تر شکن شما اسمش چی هست؟ اگر فیل تر شکن روشن نکنید هیچ گرمایی حس نمیکنید؟