2777
2789
عنوان

داغ کردن گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 93 پست
خود اداپتور شارژر رو از کجا خریدید؟

همه قطعاتش فابریک خودشه فقط سیم شارژ از مرکز موبایل فروشی گرفتم تست کردم زده شارژ سریع اصلشو گرفتم یه ۴روزی هست استفاده میکنم ولی سیم خودش ۲سالی بود خراب بود منم دیدم خوب شارژ میکنه عوضش نکردم ولی گوشیم بعد اینه توآفتاب موند خیلی داغ کرد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همه قطعاتش فابریک خودشه فقط سیم شارژ از مرکز موبایل فروشی گرفتم تست کردم زده شارژ سریع اصلشو گرفتم ی ...

احتمالا به خاطر گرمای زیاد که توی آفتاب بوده خراب شده. استفاده توی شارژ هم بی تاثیر نیست

نیکولاس تسلا: برای پی بردن به حقایق جهان، در انرژی، ارتعاش و فرکانس تفکر کنید

احتمالا به خاطر گرمای زیاد که توی آفتاب بوده خراب شده. استفاده توی شارژ هم بی تاثیر نیست

بعد اگه باطری مشکل داشته باشه چی چکارمیکنن چون این گوشی ها مانمیتونیم پشتشو بازکنیم ارزش داره باطریشو عوض کنیم

اگه باطری سالم بودچی اونوقت چکارمیشه کرد

اینجا باتری بیشتر احتمال داره خراب باشه ولی تست میکنن و اگر باتری سالم بود، احتمال داره مادربورد رو عوض کنن. البته تا تست نشه نمیشه قطعی گفت

بعد اگه باطری مشکل داشته باشه چی چکارمیکنن چون این گوشی ها مانمیتونیم پشتشو بازکنیم ارزش داره باطریش ...

پشت این موبایل ها با چسب چسبیده شده. سشوار حرارتی میارن و چسب ها شل میشن و به داخل گوشی میرسن.

بله گوشی توی این وضعیت دلار خیلی گرون هست و ارزش درست شدن داره ولی خب با توجه به قیمت گوشی، ممکنه هزینه مرتبط با قیمت گوشی داشته باشه

ای بابا آخه بااین گرونی نه دیگه میشه گوشی خرید نه درستش کرد

بله و متاسفانه به قیمت دلار وابسته هست. من گوشی خودم رو دقیقا ۲ ماه قبل گرون شدن خریدم.

گوشی خواهرم از دستش افتاد و صفحش شکست و پارسال بابت صفحه، ۸ ملیون پول برداشت!!!