2777
2789
عنوان

داغ کردن گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 93 پست
به نظر میاد مشکل از باتری نیست. احتمال زیاد یک برنامه داره خیلی از باتری برق میکشه. توی همون تنظیمات ...

یه تصویر دیگه توهمین قسمت تنظیمات باطری مربوط به پاکسازی بود اونم الان فرستادم اگه بزنم رو پاکسازی مشکلی پیش نمیاد ؟؟بعد اون قسمتی که گفتین اسم برنامه هایی که بیشترین مصرف باطری دارن کدومه پیداش نکردم

این تصویر مربوط به حافظه رام گوشی هست. وقتی شما گزینه پاکسازی رو میزنید، گوشی فقط سرعت بهتر و روون تری پیدا میکنه چون کمتر CPU رو درگیر خودش میکنه

نیکولاس تسلا: برای پی بردن به حقایق جهان، در انرژی، ارتعاش و فرکانس تفکر کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه تصویر دیگه توهمین قسمت تنظیمات باطری مربوط به پاکسازی بود اونم الان فرستادم اگه بزنم رو پاکسازی م ...

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد. من خودم وقتی ببینم سرعت گوشی کند شده یا برنامه ای رو به زور اجرا میکنه، این حافظه رو پاکسازی میکنم

یه تصویر دیگه توهمین قسمت تنظیمات باطری مربوط به پاکسازی بود اونم الان فرستادم اگه بزنم رو پاکسازی م ...

اون قسمت چون گوشی شما سامسونگ هست، زیاد بلد نیستم. توی قسمت جستجو توی همون تنظیمات، کلمه مصرف باتری یا مصرف برق رو جستجو کنید و ببنید میتونید پیدا کنید یا نه

بله دارم باید امتحان کنم

بله امتحان کنید و تست بگیرید و ببنید بازم مشکل اون فیل تر شکن جامپ جامپ(داغ کردن گوشی) بازم دیده میشه

اون قسمت چون گوشی شما سامسونگ هست، زیاد بلد نیستم. توی قسمت جستجو توی همون تنظیمات، کلمه مصرف باتری ...

این قسمت پیداکردم مربوط به مصرف برنامه های دیروز بوده که استفاده کردم منظورت این تصویرهست

بله امتحان کنید و تست بگیرید و ببنید بازم مشکل اون فیل تر شکن جامپ جامپ(داغ کردن گوشی) بازم دیده میش ...

ولی تا فیل تر روشن کنم انقدر تبلیغ شیریت میاد که دیگه قاطی میکنم

بله امتحان کنید و تست بگیرید و ببنید بازم مشکل اون فیل تر شکن جامپ جامپ(داغ کردن گوشی) بازم دیده میش ...

الآن تقریبا ۱ساعت نیم هست گوشی روشنه تو نی نی سایت هستم گوشی یکم گرمه داغ نیست بعد تواین تایم تقریبا۲۲درصد باطری مصرف شده عادیه؟؟بزار فیل تر روشن کنم ببینم

این قسمت پیداکردم مربوط به مصرف برنامه های دیروز بوده که استفاده کردم منظورت این تصویرهست

اها خودشه بله همچنین عکسی رو دنبالش بودم

ولی تا فیل تر روشن کنم انقدر تبلیغ شیریت میاد که دیگه قاطی میکنم

دستتون رو روی برنامه شیریت نگه دارین و بعد وارد تنظیمات برنامه شیریت بشید. از اون قسمت اعلان های شیریت رو خاموش کنید تا درست بشه

الآن تقریبا ۱ساعت نیم هست گوشی روشنه تو نی نی سایت هستم گوشی یکم گرمه داغ نیست بعد تواین تایم تقریبا ...

این مقدار فکر کنم عادی باشه چون شما از برنامه طبق عکسی که فرستادید از گوگل کروم استفاده میکنید. اما فعالیت های مربوط به اینستاگرام هم روی مصرف باتری تاثیر داره. مثلا همین که شما از برنامه استفاده نمیکنی اما پیام های اینستاگرام ارسال میشه، این یعنی برنامه داره فعالیت میکنه. اگر بتونید روی این برنامه نگه دارید و وارد تنظیمات برنامه(اطلاعات برنامه) بشید، ببینید بخشی به نام مصرف باتری یا بهینه سازی باتری وجود داره؟ از اونجا میتونید محدودیت بزارید برای برنامه که سر خود فعالیت نکنه و باتری مصرف نکنه