2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 45 پست
کلیشه ای حرف نمیزنم...توی فکرت تجسم کن یه تیربار بهت دادن و اون نفرو به رگبار بستی و آش ولاش کردی... ...

من هیچوقت بهشون بدی و بی احترامی نکردم ولی تا تونستن تازوندن من فکر میکنم حقم نبود همش یادم میاد گریم میگیره

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

ببین دخترم اگر میتونی و قصدش رو داری اون آدم رو ترک کن و بخشش زمانی که ترکش کردی اونو ببخش

خانوادم نزاشتن جدا بشم شوهرم بهترشده رفتارش ولی من ازش نفرت دارم نمیدونم واقعا چی کنم فکرکن بهت محبت کنه ولی با نفرت خاص نگاه کنی بهش همش ازش بدت بیاد

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چجوری بخشیدی آخه به عزیزم که زیر خاکه و جوان مرگ شد توهین کردن سالها از فوتش گذشته من با خاطراتش گری ...

پس طلاق بگیر ، یا باید ببخشی یا طلاق

فقط خوتو ازار میدی کسی براش مهم نیست

زندگی اونم تباه میشع طرفش متنفره ازش

چرا نمیگذره

ببخشید تا بخشیده بشی.همین دوری از افکار بد وشیطان

میخوام ببخشم ولی همش کارای بدشون جلو چشمم هست

پس طلاق بگیر ، یا باید ببخشی یا طلاقفقط خوتو ازار میدی کسی براش مهم نیست

نمیتونم 😭😭

چجوری بخشیدی آخه به عزیزم که زیر خاکه و جوان مرگ شد توهین کردن سالها از فوتش گذشته من با خاطراتش گری ...

همسر من زمانی که باردار بودم فوت کرد تصادف

خانواده اش رضایت دادن و دست من به جای بند نشد گفتن نمیخواد یک نفر دیگه هم از نفس کشیدن. محروم بشه اما به من و عشقی که مونده بود و بچه ای که هیچوقت پدرشو ندید توجهی نکردند

سالها ازشون متنفر بودم سالها نزاشتم بچمو ببینن

یک مدت از اون شهر رفتم

شکایت های مکرر دعوا خشم نفرت .

ولی یک روز اونهارو بخشیدم جوری که الان بهشون فکر میکنم دیگه چیزی منو آزار نمیده

نزاشتم نزدیک بشن یا به زندگیم ورود کنن ولی دیگه ذهنم از به یاد اوردنشون اذیت نمیشه

بخاطر همین میگم رها کن و ببخش

مستحق فرصت دوباره نیستند اما مستحق اینکه اونهارو از بند کینه رها کنی چرا بخاطر آرامش خودت هستند

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

پس طلاق بگیر ، یا باید ببخشی یا طلاقفقط خوتو ازار میدی کسی براش مهم نیستزندگی اونم تباه میشع طرفش ...

گاهی که میخوام ببخشمش با ی رفتار کوچکی که ازش میبینم پشیمون میشم هی بهش گفتم بریم مشاوره ولی قبول نکرد من دارم از بین میرم 😔

همسر من زمانی که باردار بودم فوت کرد تصادف خانواده اش رضایت دادن و دست من به جای بند نشد گفتن نمیخوا ...

چجوری بخشیدی تصمیم میگیرم ببخشم ولی فردا که میشه همه چی باز یادم میاد

گاهی که میخوام ببخشمش با ی رفتار کوچکی که ازش میبینم پشیمون میشم هی بهش گفتم بریم مشاوره ولی قبول نک ...

با بخشش خودتو رها میکنی ، نه به بقیه نیکی کنی

۵۰سال با نفرت مگه میشه

چرا نمیگذره

بیچاره شوعرت

بیچاره منم نه اون. اون ی آدم آشغال هست که دست رو زنش بلند کرد برا شاد کردن دل مادرش

چجوری بخشیدی تصمیم میگیرم ببخشم ولی فردا که میشه همه چی باز یادم میاد

زمان منو نجات داد

من بعد از هشت سال تونستم ببخشم

هشت سال عذاب بلاخره به من فهموند که باید ببخشم برای اینکه رها بشم

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

با بخشش خودتو رها میکنی ، نه به بقیه نیکی کنی۵۰سال با نفرت مگه میشه

کاش ی دارویی چیزی بود کمکم میکرد

بیچاره منم نه اون. اون ی آدم آشغال هست که دست رو زنش بلند کرد برا شاد کردن دل مادرش

این زندگی تموم شدست . چون ایشون اخلاقشو بهتر کرده اما شما هی کاراشو تکرار میکنید

واقعا طلاق لازمی

چرا نمیگذره

زمان منو نجات دادمن بعد از هشت سال تونستم ببخشم هشت سال عذاب بلاخره به من فهموند که باید ببخشم برای ...

نه مال من مدت کمی هست با خانوادش که قطع ارتباط کردم خودش مقداری رفتارش بهتر شده ولی همچنان با کینه ازش زندگی میکنم گاهی خودمو مقصر میدونم گاهی هم اونو میگم دلمو نتونست بعد همه بذی ها بدست بیاره ی جوری بی توجه هست