2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم

287 بازدید | 45 پست

من چرا نمیتونم کسانی که اذیتم کردن رو ببخشم چرا روز به روز کینه ام بیشتر میشه حتی دیگه قطع ارتباط کردم حتی قطع ارتباط کمکم نکرد

داره از خودم بدم میاد چرا نمیتونم ببخشم راه کار چیه دارم روانی افسرده میشم

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

وقتی توی زندگی در موقعیت گذشت و بخشیدن قرار میگیری، زندگی میخواد این حقیقت رو نشونت بده که تو محدود و کوچیک نیستی پس گذشت کن چون با بخشش و گذشت می بینی که تو وجودت اَز همه چیز بالاتر و با اَرزش تره..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا برعکس بزار یکم حساب دستشون بیاد

دیگه خسته شدم انقد کینه دارم حاضرم سرطان بگیرن بمیرن

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

وقتی توی زندگی در موقعیت گذشت و بخشیدن قرار میگیری، زندگی میخواد این حقیقت رو نشونت بده که تو محدود ...

آخه تحقیرم میکنن چطور ببخشم

چششون درادولشون کن بی ارزشن

نمیشه اینجوری دارم زجر میکشم فرض کن با کسی زیر سقف باشی بهت محبت کنه ولی ازش بدت بیاد چون کینه داری

یه نقل قول از یک استادی هست که میگفتند ببخش نه برای اینکه آنها لایق بخشیده شدنند بخاطر اینکه تو لایق آزادی هستی

تا زمانی که نبخشی در بندی

آروم آروم شروع کن به این فکر کن که هرکاری با تو کردن نتیجه زخم های درمان نشده اشون بود و اگر شما خودت رو درمان نکنی جزوی از اونهایی شما که نمیخوای مثل اونها باشی.

من خودم کسانی بودند که بزرگترین لطمه را به زندگیم زدن و سالها با کینه نفرت و خشم پیش رفتم

اما یک روز رها کردم بخشیدم و تمام شد نمیتونم بگم چقدر حس رهای بعد ببخش زیبا بود چقدر آروم و سبک شدم

هیچوقت اجازه ندادم به زندگیم ورود کنن چیزی حدود 13 سال داره میشه اما دیگه کینه از از اونها ندارم .

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

وقتی توی زندگی در موقعیت گذشت و بخشیدن قرار میگیری، زندگی میخواد این حقیقت رو نشونت بده که تو محدود ...

دارم خودم رو مقصر میدونم

یه نقل قول از یک استادی هست که میگفتند ببخش نه برای اینکه آنها لایق بخشیده شدنند بخاطر اینکه تو لایق ...

یکی از این آدم ها شوهرم است که بارها منو کتک شدید زده بخاطر حرف مادرش. هرکار میکنم نمیتونم ببخشم الان زیر ی سقف هستیم باورت میشه ازش نفرت دارم دارم عذاب میکشم اون محبت میکنه بهترشده ولی من کینه دارم خیلی تصمیم به بخشش گرفتم ولی هیچ جوره نمیشه

کلیشه ای حرف نمیزنم...توی فکرت تجسم کن یه تیربار بهت دادن و اون نفرو به رگبار بستی و آش ولاش کردی...خووب اخرش که چی..دلت خنک شد؟..مطمئن باش اگه ببخشی انگار خودتو بخشیدی..دنیا چرخ فلکه..هرچه کنی به خود کنی.گر همه نیک و بد کنی...یه جاهایی لازم بوده اونا کوتاه بیان یه جاهایی تو...خودتم بزار جای اونا..ببین چیکار میکردی...دلتو خالی از کینه شیطانی کن و برو به سمت خدا..موفق باشی

یه نقل قول از یک استادی هست که میگفتند ببخش نه برای اینکه آنها لایق بخشیده شدنند بخاطر اینکه تو لایق ...

چجوری بخشیدی آخه به عزیزم که زیر خاکه و جوان مرگ شد توهین کردن سالها از فوتش گذشته من با خاطراتش گریه میکنم بدترین آزار رو بهم دادن

یکی از این آدم ها شوهرم است که بارها منو کتک شدید زده بخاطر حرف مادرش. هرکار میکنم نمیتونم ببخشم الا ...

ببین دخترم

اگر میتونی و قصدش رو داری اون آدم رو ترک کن و بخشش

زمانی که ترکش کردی اونو ببخش

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی