2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 45 پست
این زندگی تموم شدست . چون ایشون اخلاقشو بهتر کرده اما شما هی کاراشو تکرار میکنید ...

کاش خانوادم حمایتم میکردن اسم این آدم رو از شناسنامه حذف میکردم ولی نشد نزاشتن

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وقتی از۷ صبح استارت بزنی مادرشوعر ، شوعر دارو هم کار نمیکنه ، خودت نمیخوای. متاسفم

حرف حق میزنی 😔

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

وقتی از۷ صبح استارت بزنی مادرشوعر ، شوعر دارو هم کار نمیکنه ، خودت نمیخوای. متاسفم

گاهی میگم شاید جادویی طلسمی کردن آخه من از نفس کشیدن شوهرم هم متنفرم ی زمانی خیلی خیلی میخواستمش

بیخیال ، هرروز بهش فکر نکن

ی مقدار از کینه ام هم چون کسی رو ندارم حرف بزنم باهاش برا اون فکر میکنم بیشتر شده کاش ی مشاوری بود رایگان بود فرصت میداد حرف بزنم من درک نشدم

همه مشکل دارن منم دارم ،تنها نیستیفقط شما زوم کردی روشما ازش دور شدیم انگار نیستبود و نبودش ...

به نظرت چکار کنم دارم نابود میشم بخدا من اینجوری نبودم

ی مقدار از کینه ام هم چون کسی رو ندارم حرف بزنم باهاش برا اون فکر میکنم بیشتر شده کاش ی مشاوری بود ر ...

بنویس بعد اتیشش بزن خوبه

منم کسیو ندارم ، تازه پدر خوبی ام نداشتم

از ۵سالگی کتک خوردم

الان پدرم 70 سالشه

زنده مردش برام فرق نداره

انگار همسایه ای که نمیشناسم

🖤 من نرسیدم
زمان منو نجات دادمن بعد از هشت سال تونستم ببخشم هشت سال عذاب بلاخره به من فهموند که باید ببخشم برای ...

کاش بتونم شوهرم میگه با خانوادش آشتی کنم بهش میگم احتیاج به زمان دارم مسخرم میکنه خودم حس میکنم روز به روز کینه ام از خودش وخانوادش بیشتر میشه

بنویس بعد اتیشش بزن خوبهمنم کسیو ندارم ، تازه پدر خوبی ام نداشتم از ۵سالگی کتک خوردمالان پ ...

دلم میخواد جیغ بکشم داد بزنم کسی باشه درکم کنه ولی همه کسایی که بودند نفهمیدند چی به سرم اومد 😔

دلم میخواد جیغ بکشم داد بزنم کسی باشه درکم کنه ولی همه کسایی که بودند نفهمیدند چی به سرم اومد 😔

ای بابا چی بگم اصلا دنبال خوب شدن نیستید

همش غرق گذشته

🖤 من نرسیدم
انقدر زوم نکن رو شوعرت و فامیلاش

نمیدونم همش بهشون فش میدم تو تنهایی میگم بزار نفرتم کم بشه ولی داره شعله ور تر میشه