2777
2789
عنوان

حملات پنیک

246 بازدید | 38 پست

خانما کسی اینجا تجربه ملات پنیک رو داره ؟

من ۴ ساله درگیرم دارو میخورم هنوز نتونستم با این ماجرا کنار بیام ولی جدیدا بدتره چون همش تو خونم یهو میشم جلو خانواده

و هر سری بهم سرکوفت میزنن عصبی میشن واقعا نمیدونم چجوری باید برخورد کنم

توقع ندارم وقتی هنوز خودم کنار نیومدم بقیه کنار بیان :)

شما ری اکشن اطرافیانتون چی بود؟

چجوری میشید میگید پنیک ؟

من راستش تو کل عمرم یه نفر هست ببینمش یا حرف بزنه باهام

تپش قلب میگیرم اگه زنگ بزنه بهم حتی دستام میلرزید از حرص

باهام هم حرف بزنه بزور بغضمو کنترل میکنم لبم هم حس میکنم میلرزه یا میپره باهام رو در رو حرف بزنه

بخاطر بلاهایی که سرم اورد و دلمو شکوند

اینم پنیک هست عزیزم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درمانش رو هنوز پیدا نکردم ولی مادرشوهر سابق بی شرفم باعثش شد

نامزد بودیم شب خوابیده بودم شوهرمم خونه ی ما بود یه دفعه چهار صبح گوشی نامزدم زنگ خورد مادرش کثافتش بود با داد و بیداد و جیغ جیغ داشت میگفت برای چی چند شب موندی خونه ی اونا

اینقدر بدنم لرزید همونجا رو تخت که نفسم رفت و زبونم سنگین شد نزدیک ۲۰ دقیقه همینطوری داشتم میلرزیدم خدا ازش نگذره دیگه موند تو سرم بعد از اون تلفن زنگ میزنه تن و بدنم میلرزه

چطوری هستن حملاتت؟ پنیک دقیقا چجوریه میشه واسم توضیح بدی؟

تو شروعش دستو پاهام شروع میکنه گز گز کردن بعد میزنه به صورت و شدیدا صورتم گز گز میکنه بعد یکی دو دیقه به نفس نفس میفتم و انگشتای دستم خم میشه قفل میکنه تپش قلب میگیرم و نفس تنگی

درمانش رو هنوز پیدا نکردم ولی مادرشوهر سابق بی شرفم باعثش شد نامزد بودیم شب خوابیده بودم شوهرمم خونه ...

اون از ترس و استرس بوده

من ۴ ساله درگیرم فکر کنم بالای ۱۰۰ تا حمله داشتم اگر مداوم باشه میفهمی چیزی نبوده نگران نباش

چطوری هستن حملاتت؟ پنیک دقیقا چجوریه میشه واسم توضیح بدی؟

بیین اصلا دست خودت نیست بدنت شدیدا میلرزه زبونت سنگین میشه نمیتونی حرف بزنی انگار داری خفه میشی نفس نفس میزنی بعد نفست کم میاد بدنت یخ میکنه اصلا خیلی چیز مزخرفیه بر باعث و بانیش لعنت که باعث شد این تو سر منم بمونه

منم دوساله گرفتم از معده سرد بوجود میاد هروقت معدم سرما میخوره پنیک میشم وای خیلی بده آخرینبار دوماه پیش شدم هفت ساعت غش کردم

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

بهش غلبه کن قوی باش

به خاطر ترس و استرس و اضطرابه

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . راهی که از شیخ صبحی طفیلی شروع شد به سید عباس موسوی رسید و به سید حسن نصرلله رسید و شیخ هاشم صفی الدین و شیخ نعیم قاسم حزب الله در قلب من تا ابد خواهد بود کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.