2777
2789
عنوان

حملات پنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 38 پست
مداومه خواهر دیگه بعد از اون موند تو سرم همیشه این حالت بهم دست میده

من خودم از دارو نتیجه نگرفتم ک بهت بگم چیزی خوبه راستش

خودمم موندم چیکار کنم

خیلیارو دیدم با دارو بهتر شدن ولی خب تو من که فرقی نکرد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دکتر رفتی شما؟من تا الان ۳ بار دکتر عوض کردم هیچی بهتر نشده نمیدونم دیگه چیکار کنم خستم واقعا

دکتر بخاطر افسردگیم رفتم نه حمله هام

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

من لامصب تو خواب گیرم میاورد

رحم بهش نکردم رفت تا میخوابیدم نفسم قطع میشد

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

اینسری خیلی شدید بود

یبارم تو خونه تنها بودم دوسال هردفعه غش میکردم یسری غذام رو گاز سوخت

بخاطر غش دودسیاه تو خونه پرشد

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

فکر نکنم از این باشه برا من

چرا تمام از معده و گوارشه از اعصاب گوارشه

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

من مشکلی ندارم میگم که ۴ ساله درگیرم اطرافیانم رو نمیدونم چیکار کنم

تو خودت درست کنی اونا درست میشن

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

اینسری خیلی شدید بودیبارم تو خونه تنها بودم دوسال هردفعه غش میکردم یسری غذام رو گاز سوخت بخاطر غش دو ...

ازدواج کردی؟والا کاش منم هر بار تنها باشم عذاب خودش ی طرفه عذاب حرفای بقیه یه طرف دیگه

تجربه داشتم یه بار تو خواب خیلی بده🥲ایشالا بهتر شی

تمام بهش غلبه کردم

بیین اصلا دست خودت نیست بدنت شدیدا میلرزه زبونت سنگین میشه نمیتونی حرف بزنی انگار داری خفه میشی نفس ...

ای خدا😢😢

من یه مدت همچین حالتی میشدم ولی الان دیگه نه

عرق سرد میکردم و از داخل بدنم میلرزید، نمیتونستم درست صحبت کنم، صداها رو درست نمیشنیدم و چشمام تار میدید، حس خفگی و تپش قلبم داشتم

بخاطر رفتارای شوهرم و خونوادش اینجوری میشدم

به نظرت پنیک بوده؟

تودلم یهو اولش خالی میشه بعد ضربان قلب میگیرم بدنم سرد میشه نفس تنگی شدید تا گلوم بسته میشه بعد پامیشم راه میرم ضربان قلبم بعد ۳۰ ثانیه خوب میشه بعد خوابم میگیره شدید هیچی دیگه نمیفهمم گاهی نفس تنگیش میگیره دوباره ازاد میشه دوباره میگیره گاهی نفس تنگیاش زیاده گاهی هم خیلی کم دوماه پیش شدیدترینش بود دیگه گفتم مردم کارم تمومه