2777
2789
عنوان

حملات پنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 38 پست
بیین اصلا دست خودت نیست بدنت شدیدا میلرزه زبونت سنگین میشه نمیتونی حرف بزنی انگار داری خفه میشی نفس ...

عزیزم شما قبل حمله صدا هم میشنوی؟

من خواب بودم امشب صدای کوبیده شدن شنیدم انگار یکی محکم میکوبید رو تخته نمیدونم توهم زدم یا نه چون کسی بیدار نشد جز من یهو همونجا حالم بد شد

تجربه داشتی قبل حمله صدا بشنوی؟

تودلم یهو اولش خالی میشه بعد ضربان قلب میگیرم بدنم سرد میشه نفس تنگی شدید تا گلوم بسته میشه بعد پامی ...

خب شما که میدونی سخته من با همه اینا گرفتارم آریتمی قلبی دارم و کلا دیگه ببین چی میکشم با این وضع

کنترلش کن و میتونی خوب شی و اینا دیگ رو روحیه من جواب نمیده🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چجوری درست کنم نمیدونم چرا کسی باور نمیکنه دست من نیست😀اگر درست میشد که این همه عذاب نمیکشیدم

ارع خب دست ادم نیست

ترس استرس اضطراب . تکان خوردن یا شک فشار عصبی دعوا کردن. اینا عامل اصلی پنیک هستن

وقتی اینو بدونی با مشکل و بیماریت داری اشنا میشی و بهش نزدیک میشی

این نزدیکی باعث میشه بهش غلبه کنی

عاملشو میدونی ویقین داری مورد عجیبی نیست این فشار کم می کنه

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

ازدواج کردی؟والا کاش منم هر بار تنها باشم عذاب خودش ی طرفه عذاب حرفای بقیه یه طرف دیگه

منم نمیدونستم پنیکه اورژانس گفت بهم جلوی شوهر سابقم اونم رفت به همه جار زد من مطلقه هستم

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

چکار کردین دکتر رفتین؟

نه قرص و دکتر بدتر میکنه .

اون فشار ها کنترل کنی تمومه زیاد پرورش کردی پنیک رو باید زود تر شکستش میدادی

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

خب شما که میدونی سخته من با همه اینا گرفتارم آریتمی قلبی دارم و کلا دیگه ببین چی میکشم با این وضع کن ...

نمیکشه ها ولی تا مرز مرگ میبره مال من همیشه موقع غذا این حالت بهم دست میده البته همیشه نه گاهی سرغذا که اینطوری میشم تا ۴ الی ۵ روز هیچی نمیخورم دکتر گفت حملات پانیکت از اعصاب معدته انقدر غذا نخوردی معدت ضعیف شده گاهی غذارو پس میزنه بخاطر همونه پنیک میشی

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

چ با درک....

آره چون خودش ناراحتی اعصاب داره صرع هم داره میخواست یه ایراد رو منم بزاره نمیدونم چرا اینطوری میکرد