2821
2789
عنوان

دلتنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارم خفه میشم

ببین عزیزم هیچکدوم از ما نمیتونیم کمکت کنیم مگر خودت بخوای با نشستن و‌فکر کرذن حالت خوب نمیشه باید بلندشی خودتو مشغول کارایی که دوست داری بکنی کترایی که همیشه فک‌میکردی بیای خونت انجام میدی ارزوهات...

ببین عزیزم هیچکدوم از ما نمیتونیم کمکت کنیم مگر خودت بخوای با نشستن و‌فکر کرذن حالت خوب نمیشه باید ب ...

مرسی گلم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
تا کی

تا ی مدت هس باهات تا وقتی ک این حسو از خودت دور کنی تا خودت نخوای مدتش بیشتر میشه من اوایل خودم نخواستم همش همینطوری شاید بدتر طوری ک با هیچکس حرف نمیزدم ی یهو یکی بهم چیزی میگف میزدم زیر گریه همیشه تو تاریکی میشنستم وحتی دوس نداشتم همسرمو ببینم ولی ی مدت بعد سعی کردم اهنگ با صدای بلند میزاشتم شاد ولی همش احساس میکنم این حس شما دوری از خونتون و خونوادتونه 

آره دقیقا الان حسرت دوران عقد رو میخورم

پس کاری نکن که زندگیت بشه حسرت در حسرت و آینده هم بشینی حسرت اینروزاتو بخوری

افکار منفی رو بریز دور..همه تو عروسیاشون یه اعصاب خردیایی دارن و هیچکس باب میلش نیست روز عروسیش

تا ی مدت هس باهات تا وقتی ک این حسو از خودت دور کنی تا خودت نخوای مدتش بیشتر میشه من اوایل خودم نخوا ...

آره من خیلی بیرون اینا میرفتم الان حس میکنم پیر شدم و اینا دلم لک زده واس دوران مجردی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
استاتر ی کم حرف بزن خودتچ خالی کن بلکه راحت شی 

باورت میشه حتی دیگه نمیتونم حف بزنم همش خستم انگار زندانی شدم