2821
2789
عنوان

دلتنگم

175 بازدید | 32 پست

عروسیم که خواهر شوهرم حرصم رو درآورد بعد عروسی خیلی زیاد دلتنگم احساس پوچی میکنم اصلا افسرده شدم چهل روز از عروسیم میگذره اونقد واس عروسیم منتظر بودم که بعدش اصلا سست و بی حال و بی انگیزه شدم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

الهیییییی

چیکار کرد مگه؟؟

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کسایی که کمال گرا هستن بعد از گذشتن از یک برنامه یا هدف دچار حس پوچی میشن منم همینطوری ام چون برای هر چیزی خیلی فکر می کنم و‌می خوام همه چی کامل باشه بیش از حد اهمیت میدم و انرژی میذارم حالا اگر اونطوری که میخوام نشه که دیگه احساس شکست کامل می کنم

کسایی که کمال گرا هستن بعد از گذشتن از یک برنامه یا هدف دچار حس پوچی میشن منم همینطوری ام چون برای ه ...

منم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
این افسردگیو منم داشتم خیلیارو دیدم بعد عروسیشون ی مدت همینجورین

تا کی

وای چه روزای قشنگیه روزای بعد عروسی حیف اینروزا نیست که دیگه برنمیگرده؟ پس لذت ببر از اینروزا

دست خودم نیست

واه واه خوبیت نداره عروس اینجور زانو غم بغل کنه پاشوو آرایش کن به خودت برس کلییییی لذت ببر ازین‌روزا ...

دارم خفه میشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز