2777
2789
عنوان

حی ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 132 پست
حس میکنم ازدواجت خیلی دور نیست. طرفت آدم آروم و مسئولیتپذیریه و از نظر کاری و مالی هم وضعیت بدی ندار ...

سلام عزیزدلم

میشه بگید ازدواج با همین ادمیه ک تو رابطم؟و کِی هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه حستا بمنم بگیعلی حسش بمن چیه؟عاقبت زندگیمون چی میشه؟طلاق یا..

عزیزم حس میکنم علی هنوز نسبت بهت احساس داره و کاملاً بیتفاوت نیست. بینتون دلخوری و فشار دیده میشه، ولی فعلاً حس جدایی قطعی نمیگیرم؛ بیشتر میبینم که رابطهتون یه دوره سخت رو پشت سر میذاره و بعدش امکان بهتر شدنش هست.

رابطه فرناز با میلاد به کجا ختم میشه؟

حس میکنم رابطه فرناز و میلاد هنوز ادامهدار هست و بینشون علاقه وجود داره. یه دوره سردی و اختلاف دارن، ولی احتمال جدیتر شدن رابطهشون هست و به این زودی تمومشده نمیبینمش.

عزیزم حس من اینه که مسیر ازدواج با همون شخصی که مدنظرت هست بازه و احتمال رسیدنتون به هم هست. فقط یه ...

ممنونم🩵

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

حس میکنم رابطه فرناز و میلاد هنوز ادامهدار هست و بینشون علاقه وجود داره. یه دوره سردی و اختلاف دارن، ...

گلم برای منم میگی

من و همسرم جدایی داریم یا عروسی میگیریم میدیم سر زندگی مون

همسرم دست از کارای اشتباهش برمیداره خوب میشه ؟

ی مدته انجام نمیده ممکنه دیگه انجام نده یعنی دیگه کامل گذاشته. کنار ؟

بعدا ممکنه کسی رو صیغه خودش کنه. و من مجبور باشپ تحمل کنم ؟!