2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین

64 بازدید | 10 پست

بچه ها من پنجشنبه وقت لیزر دارم

امروز بدنم کامل شیو کردم تا پنجشنبه بدنم کلا حساسیت میکنه و جوش میزنه

بعدش فقط ی روز مونده تا پنجشنبه تازه موها در میان باز بخاطر لیزر شیو کنم بدنم اتیش میگیره زخم میشه چیکار کنم راه حل بدبن توروخدا😭😭

پنجشنبه شب ساعت ۸ باید برم نمیدونستم رفتم حمام شیو کردم اومدم زنه بهم زنگ زد گفت پنجشنبه بیا

چیکار کنم چی برنم بدنم تا پنجشنبه حساسیت نکنه جوش نزنه

نظری بدین جون مادرتون

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وقتی من میرفتم میگف پماد زینک بزن التهاب کم میکنه. شمام برای جلوگیری از حساسیت بزن فک میکنم جواب بده و جوش و حساسیت رو کمتر کنه حتی قبل لیزر

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست های دوستی بدون استثنا رد میشن پس الکی درخواست ندین🙂

عشقم با ژیلت میزنی سعی کن جنس خوب باشه و نو بعدشم از حموم میای وقتی بدنت هنوز مرطوبه مرطوب کننده بزن تا حدی اوکی میشه، ببین نمیتونی وقتتو چند روز عقب بندازی

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

عشقم با ژیلت میزنی سعی کن جنس خوب باشه و نو بعدشم از حموم میای وقتی بدنت هنوز مرطوبه مرطوب کننده بزن ...

ن اخرین وقته اونا تو ماه فقط ی هفته کار میکنن

ی ساعت قبل رفتن شیو کنم اشکالی نداره بنظرت؟

ن اخرین وقته اونا تو ماه فقط ی هفته کار میکننی ساعت قبل رفتن شیو کنم اشکالی نداره بنظرت؟

دوازده ساعت قبلش باید شیو کنی

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست