lost_bitch مدیر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2301 عنوان ایلتس | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 68 پست دوستان بخوام برای ایلتس شروع کنم باید چیکارکنم؟ سطح زبان خیلی خوبی دارم توی اسلنگ هم خیلی خوبم ولی بازم موقع مکالمه ضعف دارم میخوام برم کلاس و اینا اوکیش کنمتو چند وقت میشه به ایلتس ۷ رسید؟ تجربه ای دارید؟مهاجرت به انگیس و دانشگاه چطوره با ایلتس؟ سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. امروز | 12:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dream_reflections عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 2107 آیلتس دیگه تو ایران برگزار نمیشه باید کشورای اطراف امتحان بدی هزینش خیلی بالا میشه سفارت و دانشگاه کشور مد نظرتو چک کن ببین اگه تافل رو قبول دارن تافل بده چون بعضی ها تافلو قبول نمی کنن و اینکه برای آیلتس باید جنرال قوی ای داشته باشی ربطی به اسلنگ نداره اول باید تعیین سطح بشی با توجه به سطحت جنرالت رو قوی کنی اون موقع تازه بری سراغ کمبریج ها Mood: quietly unstoppable
rahahjkl عضویت: 1405/03/04 تعداد پست: 2059 شمایی که زبانت قویه به بقیه هم بگو چیکار کنن زبان سطحشون رو بالاتر ببرن
aeeil عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3488 لِیدیز لطفا بگید کتاب های Oxford word skill خوبه یا نه او داشت گور تورا میکند، تو نگران خستگی دستش بودی،آدم احمق!
اطلس2006 عضویت: 1405/05/02 تعداد پست: 325 من خواهرم آیلتس داده مهاجرت کرد اگه کتاباشو بخوای میتونم برات بفرستم به قیمت مناسب کلیم کلاس آنلاین ... چه کتابابی میخوند میشه بگی
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2301 آیلتس دیگه تو ایران برگزار نمیشه باید کشورای اطراف امتحان بدی هزینش خیلی بالا میشه سفارت و دانشگاه ک ... هزینش مشکلی نیست اصلا ، می ارزهچطور تعیین سطح میکنن؟ سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2301 ۶ ماه باید بخونی با استاد انگلیس خوبه داداشم لندنه راضیه داداشتون چطور رفته؟ سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2301 شمایی که زبانت قویه به بقیه هم بگو چیکار کنن زبان سطحشون رو بالاتر ببرن من از بچگی تمام زندگیم لای محتوای انگلیسی گذشته حتی سوشال مدیام کامیونیتی انگلیسیه برای همین اسلنگم خوبه سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
dream_reflections عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 2107 هزینش مشکلی نیست اصلا ، می ارزهچطور تعیین سطح میکنن؟ تست های آنلاین هستن می تونی بسنجی خودتومثلاً سایت تستینو کلا برای همین آیلتس و تافله تعیین سطحم دارهقیمت خود آزمون رو توی idp برای کشور های مختلف چک کن رفت و آمد و اقامت و.... همه اینام در نظر بگیر اگه از پسش برمیای که هیچی Mood: quietly unstoppable
غزالگریزپا عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 2174 چه کتابابی میخوند میشه بگی کتابای کمبریج که آزمونای گذشته آیلتس بود خیلی نمونه سوالای خوبی بودن برای لغت آکسفورد ورد اسکیلز برای گرامر گرامر فور آیلتس برای مهارت ها هم پکیج گرفته بود جزوه داشت چه طوری بنویسه
chgtjk عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 8136 من از بچگی تمام زندگیم لای محتوای انگلیسی گذشته حتی سوشال مدیام کامیونیتی انگلیسیه برای همین اسلنگم ... اسلنگ چیه؟
اطلس2006 عضویت: 1405/05/02 تعداد پست: 325 کتابای کمبریج که آزمونای گذشته آیلتس بود خیلی نمونه سوالای خوبی بودن برای لغت آکسفورد ورد اسکیلز برا ... مرسی عزیز دلم
اطلس2006 عضویت: 1405/05/02 تعداد پست: 325 کتابای کمبریج که آزمونای گذشته آیلتس بود خیلی نمونه سوالای خوبی بودن برای لغت آکسفورد ورد اسکیلز برا ... فقط ایشون ایلتس اکادمیک یا جنرال کدومشو داشتن اخه میخوام بدونم فرق داره خیلی
غزالگریزپا عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 2174 فقط ایشون ایلتس اکادمیک یا جنرال کدومشو داشتن اخه میخوام بدونم فرق داره خیلی آکادمیک