lost_bitch مدیر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2301 عنوان ایلتس | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 67 پست دوستان بخوام برای ایلتس شروع کنم باید چیکارکنم؟ سطح زبان خیلی خوبی دارم توی اسلنگ هم خیلی خوبم ولی بازم موقع مکالمه ضعف دارم میخوام برم کلاس و اینا اوکیش کنمتو چند وقت میشه به ایلتس ۷ رسید؟ تجربه ای دارید؟مهاجرت به انگیس و دانشگاه چطوره با ایلتس؟ سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. امروز | 12:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هایدی1377 عضویت: 1405/03/01 تعداد پست: 598 واقعا؟ کجا آموزش دیدی؟ کلاس آیلتس رفتم حالا تیچر من کرمان بود خداییم خوب بودشما اگر حضوری میخواین برین شهر خودتون پیدا کنین اگر آنلاین میخواین برین بگین شمارشو بهتون بدم
هایدی1377 عضویت: 1405/03/01 تعداد پست: 598 عزیزم منم سطح زبانم مبتدیه میشه راهنماییم کنی چطور میخوندی ؟خودت میخوندی یا کلاس میرفتی ؟ نه فقط با کلاس پیش رفتمچون خودخوان تمرین اسپیکینگ نمیشه کرد بعد کلاس به روند خوندنت نظم میده و مجبور میشی بخاطر انجام تکلیفتم که شده هر روز بخونی
هایدی1377 عضویت: 1405/03/01 تعداد پست: 598 روزی چندساعت زبان میخوندی؟ بعضی روزا ۴ بعضی روزا ربع ساعت فقط کلماتو مرور کردمولی واقعا هر روز روند خوندنو حفظ کردم
هایدی1377 عضویت: 1405/03/01 تعداد پست: 598 چه منبعی میخوندین چجوری میخوندین کتابای کمبریج که خب بهترین منبع اند البته از ده اینا شروع کردم از یک دیگه خیلی متفاوته با سبک آزمون الان آنلاینم تو سایتا پیدا میشه سایت تستینو میتونین پیدا کنین ب جز اون vocabulary for IELTS
lost_bitch مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2301 اسلنگ چیه؟ اسلنگ به زبون عامیانه نسل زد و تینیجری خودشون میگنمثلا توی چت بجا این که بگن to be honest میگن tbhکلا اون حالت عامیانه و کوچه بازاری خودشون که حالت ادبی و کتابی نداره و برای ارتباط گرفتن با نیتیو اسپیکرا نیازش داری میگن اسلنگ سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.
chgtjk عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 8125 اسلنگ به زبون عامیانه نسل زد و تینیجری خودشون میگنمثلا توی چت بجا این که بگن to be honest میگن tbhکل ... اها مرسی
am_ini83 عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 667 نه منظورم اینه که هم کتبیه و هم شفاهی؟ چطوریه داستان اره گرامر و رایتینگ و لسینینگش نوشتاری هستولی مکالمه هم طبیعتا شفاهی