2777
2789
عنوان

ایلتس

375 بازدید | 67 پست

دوستان بخوام برای ایلتس شروع کنم باید چیکارکنم؟

سطح زبان خیلی خوبی دارم توی اسلنگ هم خیلی خوبم

ولی بازم موقع مکالمه ضعف دارم میخوام برم کلاس و اینا اوکیش کنم

تو چند وقت میشه به ایلتس ۷ رسید؟

تجربه ای دارید؟

مهاجرت به انگیس و دانشگاه چطوره با ایلتس؟

سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.

انگلیس خیلی شرایط خوبی نداره زیاد مهاجر پذیر نیست

به نظرم جای دیگه رو انتخاب کن

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دقیقا منم تاپیکم درمورد همینه کاش یکنفر کمک کنه

اگه تلگرام داری ایدیتو بده باهم هماهنگ باشیم کمکی شاید تونستیم کنیم به هم

سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.

انگلیس خیلی شرایط خوبی نداره زیاد مهاجر پذیر نیستبه نظرم جای دیگه رو انتخاب کن

اخه کل نزدیکا اونورن اونجا جا دارم بمونم بقیه جاها ندارم

من از صفر صفر یکسال طول کشید تا به ۶.۵ رسیدماگر سطحتون خوبه توی دوماه احتمالا بتونینالبته اگر حرف زد ...

خودخوان یا کلاس رفتید؟

فقط آمریکا نشد لااقل استرالیا یا ولز یا باقی کشورای انگلیسی زبان ولی انگلیس نه

چرا؟

ازمون ایلتس سطح بشدت بالایی داره. با دانش عمومی زبان اصلا نمیشه واردش شد. باید چندماه مطالعه مستمر و سنگین مطالب و کتابهای مخصوص ایلتس داشته باشید. روی هر چهار مهارت خیلی خیلی خیلی زیاد کار کنید. کتابهای مخصوص رو چندین بار بخونید و دوره کنید تا بتونید نمره قابل قبول بگیرید.

دانش عمومی ای ک از زبان دارین و کلاسای زبان اصلااا قابل مقایسه با سطح ازمون ایلتس نیستن و زمین تا اسمون فرق دارن.

لیتل مهندس🪽🚀

من از صفر صفر یکسال طول کشید تا به ۶.۵ رسیدماگر سطحتون خوبه توی دوماه احتمالا بتونینالبته اگر حرف زد ...

عزیزم منم سطح زبانم مبتدیه میشه راهنماییم کنی چطور میخوندی ؟

خودت میخوندی یا کلاس میرفتی ؟

ببین

کتابارو باید دقیق انتخاب کنی. من خودم میخوام بعد کنکور شروع کنم. برای لغت آکسفورد ورد اسکیلز خوبه ، آمریکن انگلیش فایل هم تمام مهارت ها رو پوشش میده ولی طبیعتا باید برای هرکدوم یه چیز جداگانه بخری ، اما سری خیلی خوبیه آمریکن انگلیش.

من سطحم چندساله A۲ هست بخاطر درس اینا نتونستم کار کنم. آیلتس ۷ هم یه کم سخته ولی شدنیه. فکر کنم روزانه ۴ ساعت اختصاص بدی خوب بخونی ، شاید بتونی توی یه سال یه شایدم دوسال بهش برسی. برای سریعتر شدنم باید بیشتر وقت بزاری. از چت جی پی تی بپرسی بهتره.

درمورد دانشگاه و مهاجرت ، قبل از اینکه حتی به اسمت هم نگاه کنن ، میگن آیلتسش چنده؟ آیلتس ۷ توی ۹۹ درصد مواقع قابل قبوله.

برای امتحانش ولی باید بری خارج. تو ایران دیگه نمیشه