2777
2789
عنوان

ایلتس

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 67 پست
ازمون ایلتس سطح بشدت بالایی داره. با دانش عمومی زبان اصلا نمیشه واردش شد. باید چندماه مطالعه مستمر و ...

میشه کتاب معرفی کنبد؟

سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.

من سال 98 آیلتس گرفتم

سطح زبانم خوب بود

6 ماه با پکیج خوندم و قبول شدم

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از کاربرا همینا استادن خیلی تسلط دارند به زبان اگه خواستین معرفی میکنم بهتون کلاس خصوصی بگیرین ازش گفتگو تون روان میشه

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

من سال 98 آیلتس گرفتم سطح زبانم خوب بود6 ماه با پکیج خوندم و قبول شدم

برای مهاجرت اقدام نکردید؟

سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.

چرا؟

مهاجراش خیلی زیاد شدن خیلی بی در و پیکر شده جدیدا جرم و جنایت بیشتر شده تا چشم کار میکنه عرب سوری و لبنانی و غیره میبینی

او داشت گور تورا میکند، تو نگران خستگی دستش بودی،آدم احمق!

کدوم کشور ها میشه ازمون داد شنیدم ایرانیا معمولا ترکیه ازمون میدن

کلا هرجا غیر ایران میشه😂😂

ولی خب طبیعتا بعضی کشورا نری بهتره مثل عراق و افغانستان😂

ترکیه یا امارت ( شهر دبی )

اینا اکثرا میرن

کلا هرجا غیر ایران میشه😂😂ولی خب طبیعتا بعضی کشورا نری بهتره مثل عراق و افغانستان😂ترکیه یا امارت ( ...

ازمونش چطوریه؟

بستگی به سطحت داره

من سطحم بین C1 و C2 بود برای همین زیاد وقت نذاشتم و البته فرصت هم نداشتم تو دو هفته مجبور بودم بخونم برم امتحان بدم نمرم هم نسبت به تایمم خوب شد با اینکه ماک هم ندادم

برای مهاجرت اقدام نکردید؟

قصدش رو داشتم

من دکترام رو همینجا خوندم

میخواستم برم فرصت مطالعاتی ازدواج کردم کنسل شد

بعدش میخواستیم مهاجرت کنیم تابعیت فرزند بگیریم که اونم جنگ شد خودمون پشیمون شدیم نرفتیم

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم