اتفاقا منم شرایطم مثل دختر شماست
امسال میرم یازدهم
فقط من میخوام حسابداری بردارم برای بعد کنکور که کارمند بانک شم
زبانمم این وسط دارم ادامه میدم
حالا اول درسامو خوب میخونم یا اینه که میتونم مهاجرت کنم یا نمیشه همین ایران میمونم. ولی اگه شغلی که میخوام بیارم بردم
چون خیلی زودتر از پزشکا هم ادم به همه چی میرسه
دیدم تو فامیلا از خودمم نمیگم ولی ازمونش سخته
تنها چیزی که باعث شد نرم تجربی این بود که زیستشو خوشم نمیومد و ترسیدم از کنکورش، چون متقاضیاش خیلی بالا هست و فکر کن تو خوب خوب بخونی ولی پرستاری بیاری جای پزشکی.اونوقت یه پزشک میخواد به تو زور بگه. سر شیفت ها و فشار کار هم اذیت میشی
پس بیخیالش شدم رفتم ریاضی چون تمام دروسش با تجربی یکی بود جز همون زیستی که دوست نداشتم پس بهترین رشته برام بود
اینم بگم به هیچ عنوانم نذار دخترت انسانی بره ها.
چی بگم. باز ببین به هندسه علاقه داره یا زیست. بر اساس اون انتخاب کنه چه رشته ای باید بره. تنها کاری که بعد انتخاب رشته باید انجام بده اینه که مثل چی درس بخونه. و بعد کنکور اون رشته ای که از بین اپشن هایی که اورده انتخاب میکنه تا تو دانشگاه بخونه چیزیه که سرنوشتشو تایین میکنه. پیشنهاد میکنم مشاوره نگیرین و با نظر اون جلو نرین چون بازم تو فامیل داشتیم با پیشنهاد مشاور رفتن جلو خودشون میگن خدا فلانی و لعنت کنه کاش یه حرفش گوش نمیدادم
جاش بزین تحقیق کنین ببینین بازار کارش چطوره خوبه یا نه و از ادمایی که خودشون اون تخصص و مدرک و دارن و کار میکنن سوال بپرسین ببینین پیشنهاد میدن یا نه
راستش من خودمم کامپیوتر به شدت علاقه داشتم ولی میگن تو ایران اشباعه مگر اینکه دانشگاه های تاپ مثل شریف بری یا مهاجرت کنی
برای همین به حسابداری و صنایع فکر میکنم
امیدوارم موفق باشه و بهترین انتخاب و بکنه