2777
2789

پزشکی که الانم اشباعه

مهندسی بستگی داره چه مهندسی؟!

هر کی ازم بپرسه ایران چه شکلیه میگم: به زیبایی یوسف ، به غم های پدرش و به خیانتکاری برادرانش... / دختری آریایی از تبار کوروش🤞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پزشکی هیچوقت اشباع نمیشه اینا همچین چیزایی میگن ک پزشکیو بد جلوه بدن

اره برا پزشک عمومی ک تخصص نداره درامد چندانی نداره ولی تخصص و بالاتره خیلی درامد خوبی دارن

الان کمبود پزشک داریم فقط ب تهران و کلان شهرا نگا نکن اکثر شهرستانا دربو داغونن

اشباع؟ اگه میخوای مهاجرت کنی پزشکی ولی اگه میخوای ایران بمونی باید بگم منظورت چیه؟😂 ما کمکمش پنجاه سال عقب افتادیم پس حالا حالا ها هوش مصنوعی نمیتونه جای شغلای مهندسی یا پزشکی و بگیره. اگه هوشت خوبه و مطمئنی که همون دفعه اول یا دوم کنکور قبول میشی پس برو پزشکی

موفق باشی✨

اتفاقا مهندسیه که اشباعه

قبول ندارم واقعا

متقاضی مهندسی خیلی کمتره تا پزشکی

هر کی ازم بپرسه ایران چه شکلیه میگم: به زیبایی یوسف ، به غم های پدرش و به خیانتکاری برادرانش... / دختری آریایی از تبار کوروش🤞

اشباع؟ اگه میخوای مهاجرت کنی پزشکی ولی اگه میخوای ایران بمونی باید بگم منظورت چیه؟😂 ما کمکمش پنجاه ...

راستش برای دخترم پرسیدم میره دهم ولی به ریاضی علاقه داره مشاور هم بردمش خیلی درسش خوبه تیزهوشانم قبول شده همیشه جزو نفرات برتر هر آزمونیه ولی میگه تصمیمم رو گرفتم برم ریاضی از پزشکی خوشم نمیاد ولی همش نگران آیندشم که این همه زحمتش هدر بره منم بهش گفتم ولی میگه می خوام برم کامپیوتر دانشگاه های برتر به مهاجرت و بورسیه هم فکر می کنه ولی ما نه پولش رو داریم نه دلشو که بفرستمش

راستش برای دخترم پرسیدم میره دهم ولی به ریاضی علاقه داره مشاور هم بردمش خیلی درسش خوبه تیزهوشانم قبو ...

اتفاقا منم شرایطم مثل دختر شماست

امسال میرم یازدهم

فقط من میخوام حسابداری بردارم برای بعد کنکور که کارمند بانک شم

زبانمم این وسط دارم ادامه میدم

حالا اول درسامو خوب میخونم یا اینه که میتونم مهاجرت کنم یا نمیشه همین ایران میمونم. ولی اگه شغلی که میخوام بیارم بردم

چون خیلی زودتر از پزشکا هم ادم به همه چی میرسه

دیدم تو فامیلا از خودمم نمیگم ولی ازمونش سخته

تنها چیزی که باعث شد نرم تجربی این بود که زیستشو خوشم نمیومد و ترسیدم از کنکورش، چون متقاضیاش خیلی بالا هست و فکر کن تو خوب خوب بخونی ولی پرستاری بیاری جای پزشکی.اونوقت یه پزشک میخواد به تو زور بگه. سر شیفت ها و فشار کار هم اذیت میشی

پس بیخیالش شدم رفتم ریاضی چون تمام دروسش با تجربی یکی بود جز همون زیستی که دوست نداشتم پس بهترین رشته برام بود

اینم بگم به هیچ عنوانم نذار دخترت انسانی بره ها.

چی بگم. باز ببین به هندسه علاقه داره یا زیست. بر اساس اون انتخاب کنه چه رشته ای باید بره. تنها کاری که بعد انتخاب رشته باید انجام بده اینه که مثل چی درس بخونه. و بعد کنکور اون رشته ای که از بین اپشن هایی که اورده انتخاب میکنه تا تو دانشگاه بخونه چیزیه که سرنوشتشو تایین میکنه. پیشنهاد میکنم مشاوره نگیرین و با نظر اون جلو نرین چون بازم تو فامیل داشتیم با پیشنهاد مشاور رفتن جلو خودشون میگن خدا فلانی و لعنت کنه کاش یه حرفش گوش نمیدادم

جاش بزین تحقیق کنین ببینین بازار کارش چطوره خوبه یا نه و از ادمایی که خودشون اون تخصص و مدرک و دارن و کار میکنن سوال بپرسین ببینین پیشنهاد میدن یا نه

راستش من خودمم کامپیوتر به شدت علاقه داشتم ولی میگن تو ایران اشباعه مگر اینکه دانشگاه های تاپ مثل شریف بری یا مهاجرت کنی

برای همین به حسابداری و صنایع فکر میکنم

امیدوارم موفق باشه و بهترین انتخاب و بکنه