2777
2789
عنوان

تجربی

24 بازدید | 2 پست

سلام

من امسال میرم دهم

نمیدونم برم انسانی یا تجربی

انسانی نمونه قبول شدم

اما بین رشته انسانی و تجربی گیر افتادم

در رشته ی انسانی علاقه ای به فرهنگیان و مدیریت و روانشناسی ندارم اما زبان های خارجه را خیلی دوست دارم

از یه طرف تجربی را خیلیی دوست دارم

اما همه همه دارن ناامیدم میکنن

میگن از بین ۶۵۰ هزار نفر کلا ۱۰ هزار نفر قبول میشن و اکثریت مدرسه سمپاد و نمونه بودن

و وقتی اینو شنیدم ناامید تر شدم

و از یه طرف میگن اگه بری تجربی پیر میشی و .....

تروخدا کمکم کنید

همه کین ؟؟اونا که عقده شو دارن و نرسیدن و چون خودشون نرسیدن بهش و یا جرئت نکردن تلاش کنن به تو این حرفو میزنن بله قبولی از سمپاد زیاد هست سهمیه اثر داره تیزهوشان همینطوره نمونه دولتی و... ولی مدرسه عادی هم قبول شده منطقه محرومم قبول شده بدون سهمیه هگ قبول شده پس بهونه نیار اگه واقعا به چیزی علاقه داری براش بجنگ بدست بیار ببین چه شغلی به شخصیتت و علایقت نزدیک تره پس حتما حتما تحقیق زیاد بکن مشاوره درست حسابی ربرو و تست شعلی ایناهم بده ولی درآخر علاقه و انگیزه تو تو یه هدف یه جایگاه میتونه کمکت کنه که جی میخای

ببین من خودم تحربی هستم و اطرافم کسی نرفته انسانی که بخوام بگم اما توی تجربی خیلی باید هزینه کنی چه از لحاظ مالی چه جسمی و استرس زیادی روتحمل کنی که ذر مدرسه دخترونه ۲ برابره و فقط علاقه کافی نیست و به روحیاتت بستگی داره اما خب اگر قصد موندن داری از بین رشته های دیگه بازار کار بهتری داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷