2777
2789
عنوان

رابطه ❌❌❌

358 بازدید | 53 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر

لطفاً نظرتون درمورد این فرد رو بگین

یه پسری 27 ساله ،که یکساله با دختری وارد رابطه شده با قصد ازدواج و به دختره میگه خیلی دوست دارم و عاشقتم و از اینجور حرفا

ولی توی این یکسال رابطه یه شارژ ده هزاری هم برای دختر خانم نگرفته

فقط هفت هشت بار رفتن کافه ، که دختره هم یبارشو حساب کرده

دختره برای تولدش 4 تومن خرج کرد و اونم برای تولد دختر خانم 5 تومن خرج کرد،

این پسر وضع مالیشون خیلی خیلی خیلی خوبه یعنی عالیه

ولی با این حال روزایی که دانشگاه و کلاس نداره 10 کیلومتر میره تا دانشگاه تا غذاشو بگیره بیاره خونه بخوره

یا مثلاً 13 تا سیمکارت داره میگه سیم کارتی میگیرم 60 هزار ولی بجاش 600 هزار تخفیف غذا میگیرم

یا مثلاً زمانی که با دختره میخواد بره کافه قبلش توی گوشی نگا منوی قیمت کافه میکنه ببینه قیمتها چطورن و کدوم ارزونتره

یا مثلاً برای تولد دختر گفته بود شمع داخل ماشینم روشن نکنیم ماشینم کثیف میشه دود داره

و این پسر از شرایط ازدواج کم نداره یعنی شرایطش اوکیه

بعد این دختر براش خواستگار اومده بهش گفته اونم گفته خواستگار رو هر جوری شده ردش کن

بعد الان یه مدتیه اومده دختره رو به مادرش معرفی کرده و مادرش گفته سر نیت گرفتم خوب در نیومده و بریم پیش اون فالگیر ( فالگیری که همیشه میرن پیشش) ببینیم چی میگه پسره هم گفته خب بخش زنگ بزنیم بپرسیم

مادرش از اوناست که سر نیت میگیره یا مثلاً میره پیش فالگیر از اینجور آدماست

این پسر با وجود ۲۷ سال سن با پدر و مادرش میره لباس میخره ،

اونسری پسره گفت مامانم کمر درد داره رفتم ناخن هاشو گرفتم و سوهان کشیدم و پاهاشو شستم و کف پاهاشو ماساژ دادم

حالا نظر شما در مورد چنین فردی چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما حتی اگه مثلا چنین فردی رو دوست داشته باشین ازش جدا میشدین؟

آره..چون تنها ویژگی خوبش پولش بود که اونم خسیسه...

دو روز دیگه باهاش ازدواج کنی مامانش دعا میگیره برات و اینا

فرار کن فقط

Just a little girl

از آدما هوایی که میرن پیش ف ال گیر خوشم نمیاد

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

شما حتی اگه مثلا چنین فردی رو دوست داشته باشین ازش جدا میشدین؟

قطعااا

این بیشتر مادر میخاد تو زندگی تا زن و اینکه ذهنشم فقیره پس قرار نیست چیزی از پولش تو زندگی برات بیاره اگه ازدواج کنی

فراموش نکن آن قوم زبان عرب با ما چه ها که نکردند 🪶. (✨ کاربر تابان در شب هستم به دلیل حق گویی تعلیق شدم ولی حقیقت قابل مخفی کردن نیست ✨)

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز