2777
2789
عنوان

رابطه ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 53 پست
خب مگه نمیگی ازدواج نکردی هنوز؟؟دوران اشنایی برا این چیزاست دیگهالان که فهمیدی خب!

آره ولی حس میکنم یه وابستگی بخش پیدا کردم

بنظرت چیکار کنم حس میکنم اگه بهش بگم نه بعداً عذاب وجدان بگیرم دوست دارم از طرف خودش بیوفته

حالا بنظرت من چیکار کنم و چی بهش بگم ؟

بهش بگم بیایید خواستگاری ببینم واکنشش چیه؟ چون انگاری مادرش هنوز میخواد فا بگیره کار داره

بنظرم عمر خودتو هدر نده پای همچین آدمیچند وقته میشناسیش؟

ولی حس میکنم یه وابستگی بهش پیدا کردم

بنظرت چیکار کنم حس میکنم اگه بهش بگم نه بعداً عذاب وجدان بگیرم دوست دارم از طرف خودش بیوفته

بهش بگم بیایید خواستگاری ببینم واکنشش چیه؟ چون انگاری مادرش هنوز میخواد فا بگیره کار داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی اصلا آدم درستی نیست خساست خیلی بده بدترین ویژگیه یه مرد میتونه باشه

ولی حس میکنم یه وابستگی بخش پیدا کردم

آره..چون تنها ویژگی خوبش پولش بود که اونم خسیسه...دو روز دیگه باهاش ازدواج کنی مامانش دعا میگیره برا ...

آره عزیزمبا این آدم نمیشه زندگی کرد، خسیس و حسابگر

ولی حس میکنم یه وابستگی بخش پیدا کردمبنظرت چیکار کنم حس میکنم اگه بهش بگم نه بعداً عذاب وجدان بگیرم ...

آخه عزیزم..مستقیم بهش بگو که موافق نیستی با این کاراش و این رفتار ها داره تو رو اذیت میکنه...سال ۲۰۲۶ هستیم..فالگیر! :)))))

به این فکر کن آینده ات چطوری میشه با این پسر... یکم که تصور کنی این رفتار ها بعد از ازدواج شدید میشن

اون موقعه خودت تصمیم میگیری تمومش کنی..

Just a little girl

ولی حس میکنم یه وابستگی بهش پیدا کردمبنظرت چیکار کنم حس میکنم اگه بهش بگم نه بعداً عذاب وجدان بگیرم ...

وابستگی طبیعیه داشته باشی بهش بالاخره یه سال تو رابطه بودین

اگر اومد خواستگاری و همه چی اوکی میشد فک میکنی بتونی یه عمر با کسی زندگی کنی که برای هرکارش بیاید ف ال بگیره

زندگیمو با همه سختیاش دوست دارم