2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 19 پست
خب من کل طلاهامو دارم میدم و وام ازدواج همون روز که آمد گفت اگر بخواید میزنم به نامش در حدی که میده ...

ناراحت نشی به قول مشاور خودتو گدا معرفی نکن حتما جهیزیه هم همسرت خریده

Iran

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اموال کی رو غارت کنم میگم حس میکنم به نفع خودش کار میکنه

عزیزم رسم ما اینه خونه داماد تهیه میکنه جهیزیه دختر فقط خانواده دختر جهیزیه میدن بعضی از شهرها رسم هست چهار قلم وسایل پسر میگیره متلا دختر خاله منم ازدواج کرد خودش هم شاغل پولدارن داماد گفت تو هم کمک کن خونه بگیرم دختر خاله منم قبول نکرد گفت وظیفه من تهیه جهیزیه وظیفه تو خونه هست حتی طلاهایی دختریش گذاشت خونه پدرس

Iran

جهیزیه رو هم خودم میدم هر چند همسرم میگه هر چی در توان ولی همون در توانم خیلی گرون

خاله من ازدواج کرد پسره توان خرید خونه نداشت پدر بزرگم گفت نصف خونه به نام دخترم باشه نصف هم پولی که پسره کار کرده بود قطسط وام جور شد همه دونستم پدر بزرگم پیش همه گفت نصف خونه پولشو پدر بزرگم داد چون از اجاره خوشش نمیاد بعد پدر بزرگم جهیزیه داد فقط به دیگران محتاج نباشه ولی معمولی بود خدا را شکر پانزده ساله زندگی میکنند

Iran

جهیزیه رو هم خودم میدم هر چند همسرم میگه هر چی در توان ولی همون در توانم خیلی گرون

به قول مشاور خودتو گدا معرفی نکن حالا یه دختر نامزد کرده بود شوهرش گفت تو فقط عقدهای هستی سر من خالی میکنی فقیر بدبخت بیچاره به دنبال پول منی مشاور هم گفت اشکال از خودت هست مدام این اونو بگیر بزار خودش برات خرید کنه شوهرت حق داره فکر میکنی اومدی غارت کنی خواهرم ازدواج کرد یه بار نگفت این بخر شوهرش گفت خونه را به نامت بزنم خواهرم گفت من دوست دارم خونه به نام همسرم باشه نگو این امتحان میکنه بعد از دوباره سال زندگی کارت پول در اختیار خواهرم هست هزار بار خرید کنه یه بار شوهرش نمیگه بست هست حالا همسرش وسایل گران میخره خواهرم مخالفت میکنه

Iran

2827
2791
2779
2792