2777
2789
عنوان

ازدواج

61 بازدید | 19 پست

شوهرم اون اول که برای وام ازدواج ثبت نام کردیم از پدر و مادرم خواست بدن به همسرم تا خونه بخره اونا هم با اینکه جهیزیه خریدن سخته گفتن اشکالی ندارد مستأجری سخته خونه بخرین خوبه بعد شوهرم گفت یک پولی کنار داره گفتم برام طلا بخر و اینا بعد صحبت زیاد و اینا رفتیم طلا خریدم برای من یک النگو هم برای شب یلدا بهم کادو داده بود مامانم هم یکی داده بودن که حالا شوهرم میگه بفروش وام ازدواج هم دادم که من خونه بخرم بعد قسط ها رو خودش میده بهش میگم سه دنگ خونه رو بزن به نام من میگه خانوادم حرف میزنن میگن این از زنش ترسیده یا فلان الان منم یک جوری شدم میگم نکنه این به نفع خودش فقط داره کار میکنه بعد میگه تو النگو رو بده من بعد وام میگیرم میدم به طلا از طرفی به خاطر من رفت برام یک نیم ست خرید خانوادم میگن بهش بده ولی آخه اینکه آنقدر از خانواده میترسه از طرفی داداشش همین کار رو کرده و به نام زنش نزده شاید برای اینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب میگه من نمیتونم به اونا نگم

چه اصراری داری خونه به نام تو بشه تو دنبال زندگی هستی یا دنبال اموال مردم خواهر من با ۱۲سال زندگی خونه به خانم شوهرش هست خدا را شکر خوشبختن مگه خونه به نام تو باشه خوشبختی میاره

Iran

چه اصراری داری خونه به نام تو بشه تو دنبال زندگی هستی یا دنبال اموال مردم خواهر من با ۱۲سال زندگی خو ...

خب من کل طلاهامو دارم میدم و وام ازدواج همون روز که آمد گفت اگر بخواید میزنم به نامش در حدی که میده الان میگه میزنم به نامت ولی قسط ها رو خودت میدی خب برای این یکم در چرکین شدم بعدم میخوام یه دنگ رو بزنه نه همشو

منطورتون از این کیه؟؟خانم یا آقا

اسی میگه نصف خونه به نام من بزن والله مامان من با این همه زندگی خونه به نام پدر من هست ولی خدا را شکر از همه خوشبخت تره حتی یه بارم نشده پول بخواد بابام خودش پولش در اختیار مامانم میزار

Iran