بچهها دیشب عقد جاریم بود و برخلاف چیزی که فکر میکردم خیلی مهربون و خوب بود و زود با هم صمیمی شدیم خیلی دلم میخواد بیشتر باهاش صمیمی بشم مخصوصا که خودم خواهر ندارم و حسرتش رو دلمه هم اینجا غریبم دوس دارم یه نفر که باهاش صمیمی هستم پیشم باشه تو مملکت غریب(با خواهرشوهرمم رابطم خوبه ولی خب اون سنش بیشتره و بچه هم داره حس میکنم با جاریم بیشتر خوشبگذرە)حالا از یه طرف میخوام پسفردا بهش زنگ بزنم که بیا بریم family mall یا چاویلاند یا هرجایی یا به شوهرم بگم به داداشش بگه یه شب شام چهارنفری بریم بیرون ولی چون زیاد ادمی نیستم که خیلی زود با همه رفیق بشم یا خودم رو تحمیل کنم از یه طرف میگم بذار سه چهار ماه بگذره الان شاید اون خوشش نیاد انقد زود با فامیلای شوهرش صمیمی بشه و بدش بیاد من تو عمل انجام شده قرارش بدم
جاری من روزای اول بهم میگفت تو مثل خواهر هستی برامالان محل سگ هم نمیزاره بهم😂چرا؟ چون زود به زود به ...
وااا مگە ملکه ای چیزیه که همه باید توجهشون رو اون باشههه چرا بعضی ادما انقد خودشیفتن من اصلا تحمل این رفتارارو ندارم کاش خدا بهم رحم کنم این جاریم خوب از اب در بیاد
متاسفانه اینجوریە ولی کاش انقد همه سعی نمیکردن بە جڵی راحت زندگی کردن با سیاست پیش برن🥲
خودت ضربه میخوری
محبت میکنی ساده و بی شیله پیله
بعد میبینی ای وای اینجور نبوده
ما به خاطر خودت کفتیم چون خودمونم تجربه کردیم
باز خودت فکراتو کن عزیز
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
خودت ضربه میخوری محبت میکنی ساده و بی شیله پیله بعد میبینی ای وای اینجور نبوده ما به خاطر خودت کفتیم ...
اخه مشکل من اینه حد وسط و نرمال ندارم یا زیاد محبت میکنم و افراطی یکیو تحویل میگیرم یا یه جوری بیتفاوت باهاش رفتار میکنم که خودم بشم ادم بده و بگن اونه که بداخلاقه اصلا نمیدونم چیکار باید کنم🥲
اخه مشکل من اینه حد وسط و نرمال ندارم یا زیاد محبت میکنم و افراطی یکیو تحویل میگیرم یا یه جوری بیتفا ...
عادی باش مثلا با اقوام نزدیکت چه جوری هستی اونجور
بعد اوایل عقد اونا سرشون شلوغه مهمونی و پاگشایی
بهش زنگ نزن میگه نه و ...
مگه دعوت کنی پاگشا کنی
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1