2777
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 38 پست

عزیزم مبارکه

دوری دوستی

باور کن همون شب عقد مشخصه عروس باید لبخند بزنه با همه گرم بگیره

بذار بیاد بره بشناس خودشو بعد

زیاد صمیمی نشو مخصوصا جاری خواهرشوهر بخدا هییچ زمانی خواهرت نمیشن

خودتو گول نزن

بهترین فرشته روی زمینم باشن موقعی که دعوایی بحثی بشه خصلت واقعیشون رو میبینی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خوش بحالت که انرژی خوبی گرفتی ازش

فقط پیشش زیاد خودمونی نشو چون واقعا شناختی نداری ازش از خانواده شوهرت یا مسائل شخصیت دردودل نکن

کاش جاری من هم توی آینده طوری باشه که مثل شما باشیم

ولی میدونم مادرشوهرم بهم میزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جاری من روزای اول بهم میگفت تو مثل خواهر هستی برام

الان محل سگ هم نمیزاره بهم😂چرا؟ چون زود به زود بهش زنگ نمیزنم چون زمان جنگ بهش نگفتم اگه میترسین بیاین خونه من. دلداریش ندادم که استرس نداشته باش و فلان. انگار فقط خودش تو شرایط جنگی بود

زوده الان نه خودتو کنترل کن دیشب مراسم عقد بوده معلومه همه شاد و خوشحال بودن تو مواقع عادی ببین چجور ...

ممنون بابت راهنماییت و واقعا حس میکنم شما درست میگید من خیلی عجولانە میخوام پیش برم🫠

عزیزم مبارکه دوری دوستی باور کن همون شب عقد مشخصه عروس باید لبخند بزنه با همه گرم بگیره بذار بیاد بر ...

متاسفانه اینجوریە ولی کاش انقد همه سعی نمیکردن بە جڵی راحت زندگی کردن با سیاست پیش برن🥲

خوش بحالت که انرژی خوبی گرفتی ازشفقط پیشش زیاد خودمونی نشو چون واقعا شناختی نداری ازش از خانواده شوه ...

خیلی خیلی میترسم این روی خوبش ادا باشه چون من واقعا حوصله نقش بازی کردن و با سیاست رفتار کردن رو ندارم🫠

ممنون بابت راهنماییت و واقعا حس میکنم شما درست میگید من خیلی عجولانە میخوام پیش برم🫠

اخه دقیقا همین برام پیش اومده بود

تو عقد خیلی خوشحال و خوش برخورد

بعد عقد دیدم تازه مسخره مم میکنه