2777
2789
عنوان

جاری جدید

301 بازدید | 38 پست

بچهها دیشب عقد جاریم بود و برخلاف چیزی که فکر میکردم خیلی مهربون و خوب بود و زود با هم صمیمی شدیم خیلی دلم میخواد بیشتر باهاش صمیمی بشم مخصوصا که خودم خواهر ندارم و حسرتش رو دلمه هم اینجا غریبم دوس دارم یه نفر که باهاش صمیمی هستم پیشم باشه تو مملکت غریب(با خواهرشوهرمم رابطم خوبه ولی خب اون سنش بیشتره و بچه هم داره حس میکنم با جاریم بیشتر خوشبگذرە)حالا از یه طرف میخوام پسفردا بهش زنگ بزنم که بیا بریم family mall یا چاویلاند یا هرجایی یا به شوهرم بگم به داداشش بگه یه شب شام چهارنفری بریم بیرون ولی چون زیاد ادمی نیستم که خیلی زود با همه رفیق بشم یا خودم رو تحمیل کنم از یه طرف میگم بذار سه چهار ماه بگذره الان شاید اون خوشش نیاد انقد زود با فامیلای شوهرش صمیمی بشه و بدش بیاد من تو عمل انجام شده قرارش بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه کجایی

اره کم کم بهتره و بدون هیچکس خاهر نمیشه با جاری صمیمی نشی بهتره

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

فقط میتونم بگم نکن من چنتا جاری دارم همه مدل والا هیچکدوم ب درد نمیخورن حسودن

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

زوده الان نه

خودتو کنترل کن

دیشب مراسم عقد بوده معلومه همه شاد و خوشحال بودن

تو مواقع عادی ببین چجوریه

واینکع نمیگم بدبین باشه نه اصلا

ولی اینطور هم پیش بری ضربه میخوری