2777
2789
عنوان

زایمان کردم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 41 پست
مبارکه  شما که سز بودی ذیگه معاینه کزدنشون جی بود آخه؟

منم اتفاقا همین حرفو ب دکتر گفتم

گف حالا شاید ترشح بوده کیسه آبت نیس

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
مبارکههههه...  چند کیلو بود؟.اسمش چیه

سه کیلو و هشتصد

محمد

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سه کیلو و هشتصد محمد

نامدار باشه انشاالله خانومی

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

بچه اولتون سر وقتش دنیا اومد ؟ دکتر به من گفت 38هفته برداریم بچه رو میتزسم ریه هاش هنوز کامل نشده باشه میگم تا 39صبر کنم از طرفی میترسم کیسه اب پاره بشه بگن طبیعی باید بیاری این شهر خراب شده ما بعد سز خیلی طبیعی میارن

التماس دعا
بچه اولتون سر وقتش دنیا اومد ؟ دکتر به من گفت 38هفته برداریم بچه رو میتزسم ریه هاش هنوز کامل نشده با ...

اونا بیارن تو نیار جیغ داد کن بگو مادرشوهرم بک پاچه پاره ایه اگر بفهمه چیزیمون شده پدرتون در میاره میترسن غلط میکنن بدون رضایتت بخوان بیعی بیارن ؛ میپرسن حتما از کسایی ک کیسه ابشون پاره شده ؛ من به دکترم گفتم من سزارین بودم قبلیم رو سز میشم ؟! گفت حتما

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
بچه اولتون سر وقتش دنیا اومد ؟ دکتر به من گفت 38هفته برداریم بچه رو میتزسم ریه هاش هنوز کامل نشده با ...

من ۳۸ هفته سزارین کردم خیلی پشیمونم باید صبر میکردم تا ۴۰ هفته

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
اونا بیارن تو نیار جیغ داد کن بگو مادرشوهرم بک پاچه پاره ایه اگر بفهمه چیزیمون شده پدرتون در میاره م ...

دکتر من میگه غیر کشیک من درد بگیره من نمیام دیگه بستگی به دکتر کشیک داره تو رو قران به همه چی ادم کار دارن

التماس دعا

بچه اولم 40هفتگی دنیا اومد

اونم بدون درد رفتم ک طبیعی زایمان کنم بعد معاینه گفتن لگنت مناسب نیس

بچه اولم 40هفتگی دنیا اومد اونم بدون درد رفتم ک طبیعی زایمان کنم بعد معاینه گفتن لگنت مناسب نیس

خانمی مبارکه .چه اسم قشنگی محمد .چسبندگی یعنی چی من اصلا تا حالا نشنیدم؟ بعد علتش چیه؟ دعا کن ما هم نی نی دار بشیم منم ميخام بذارم محمد

خانمی مبارکه .چه اسم قشنگی محمد .چسبندگی یعنی چی من اصلا تا حالا نشنیدم؟ بعد علتش چیه؟ دعا کن ما هم ...

ممنونم عزیزم

اوناییکه ی بار سابقه سز دارن احتمالش زیاده ک دچار چسبندگی بشن

مثلا رحمشون بچسبه ب کلیه یا هر جا

من دکتر گف ک نصفه رحمم چسبیده بود

بعضیا خونریزی شدید میگیرن

دور از جونت

ان شاءالله خدا بهت دوقلو بده از ته دل برات دعا میکنم