2777
2789
عنوان

زایمان کردم😊

939 بازدید | 41 پست

سلام خانما

یادتونه 23تاپیک زدم ک کیسه آبم پاره شده دارم میرم بیمارستان؟

بیایید تا تعریف کنم چی شد و چطور گذشت

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح ک از خواب بیدارشدم

دستشویی داشتم

ولی نتونستم خودمو برسونم ی مایعی داشت رو پاهام سر میخورد تا روی زمین

تو دستشویی هم ادرارم تموم نمیشد

فهمیدم کیسه ابمه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

روز چهارشنبه بود

امروز شده بودم 38هفته تمام

دکترم تاریخ سزارین 27خرداد یعنی یکشنبه

ب شوهرم زنگ زدم گفتم بدو بیا وقت زایمانمه

خیلی تعجب کرد ، هاج و واج میپرسید چطور ؟از کجا فهمیدی ؟؟و .....

بیمارستانی ک قرار بود زایمان کنم یک ساعت ونیم از خونمون فاصله داش

شوهرم ماشین دربس کرد و ما +مامانم خیلی زود راهی شدیم

مبارک باشه عزیزم....منتظریم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

وقتی رسیدم

منو ب اتاق معاینه بردن 

خانم دکتر گف زود شلوارتو در بیار معاینه بشی

در اوردم و بدترین لحظه زندگیم گذشت ، معاینم کرد و زود مدارکمو فرستادن واسه همسرم برای تشکیل وذونده و تو ی چشم ب هم زدن منو راهی اتاق عمل کردن

اصلا نفهمیدم چی شد؟

خواستم ب شوهر و پسرم بگم ک دارم میرم ولی اون پرستاری ک منو میرسوند اتاق عمل اجازه نداد

ومن فقط ازدور اونا رودیدم و اشکام امونم نداد

فقط گریه میکردم

حس میکردم دیگه اونا رو نمیبینم