2777
2789
عنوان

مدرک ttc زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 42 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوره ttcکیش شرکت کنسرچ کن ازمون ورودی ttc کیششرایطو بخون تو سایت کامل نوشتهازمون ورودی بده قبول بشی ...

کیش نوین منظورتونه؟ مدرکش فقط برای آموزشگاه خودش معتبره یا برای آموزشگاه های دیگه هم قبوله؟

در خانه غم بودن از همت دون باشد
کیش نوین منظورتونه؟ مدرکش فقط برای آموزشگاه خودش معتبره یا برای آموزشگاه های دیگه هم قبوله؟

عاوم فنون کیش دیگه همین که تو سراسر کشور شعبه داره

نمیدونم موسسه های دیگه قبولش دارن یانه

اما کیش مدرک ttcسفیر رو قبول داره بنظرم سفیر هم قبولش داشته بشه

موسسه معتبریه

اگه جوابتو نمیدم تورو درحدم نمیدونم.جواب احمقارو نمیدم

فکر کنم ۱۸ تومن ایناست .

راستی توی تاپیک هات دیدم که بین زبان آلمانی و فرانسوی میخوای انتخاب کنی من تجربه یادگیری هر دو رو دارم اگه سوالی داشتی بپرس راجبشون

What? I would appreciate your advice on this,if you have a similar experience with ttc

Its not good as a job in language schools but icon its good if you take private students and teach them

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

Apparently not anymore

icon Its not good at all for earning money as a teacher but its good if you have specific interests and skills. ?where are you from

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

راستی توی تاپیک هات دیدم که بین زبان آلمانی و فرانسوی میخوای انتخاب کنی من تجربه یادگیری هر دو رو دا ...

به نظرت برای من که انگلیسیم خوبه یادگیری آلمانی آسون تره یا فرانسه ؟ یا ربطی نداره به انگلیسی؟

Its not good as a job in language schools but its good if you take private students and teach them

I don't care much about the payment rn because i'm new in this field, and private classes are given to those who have well enough experience in teaching, i'm thinking about starting out teaching as a second job and maybe if it's worth it, continue it more professionally