2777
2789
عنوان

مدرک ttc زبان

186 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

کسی اینجا هست ttc گرفته باشه؟ میدونید مدرک کدوم موسسه بهتره؟جهاد دانشگاهی مدرکش بهتره یا آموزشگاه های زبان شناخته شده؟

در خانه غم بودن از همت دون باشد

بستگی به تسلط زبان تون در گفتگو داره اول باید این باید تسلط پیدا کنین بعد دنبال مدرک و تدریس اش باشین چون CELtA و TESOLو هم تاثیرداره رقابتی میشن

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به تسلط زبان تون در گفتگو داره اول باید این باید تسلط پیدا کنین بعد دنبال مدرک و تدریس اش باشی ...

اسپیکینگم خوبه برای تعیین سطح رفتم جهاد گفتن سطحم B2 هست و میتونم شرکت کنم تو کلاساش، فقط مرددم که کجا بهتره مدرکش رو بگیرم؟ کلا علاقه مندم به زبان میتونم با مطالعه بیشتر c1 برسم

بستگی به تسلط زبان تون در گفتگو داره اول باید این باید تسلط پیدا کنین بعد دنبال مدرک و تدریس اش باشی ...

Celta و tesol ایران برگزار نمیشن، هزینه آزمونش برای شروع یکم بالاست من میخوام اول شروع کنم و بعد از کسب تجربه آزمونای معتبر تر رو بدم

اسپیکینگم خوبه برای تعیین سطح رفتم جهاد گفتن سطحم B2 هست و میتونم شرکت کنم تو کلاساش، فقط مرددم که ک ...

این عالیه واقعا علاقه دارین Okayicon youre interested icon but let me tell you something

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

Celta و tesol ایران برگزار نمیشن، هزینه آزمونش برای شروع یکم بالاست من میخوام اول شروع کنم و بعد از ...

تهران که برگزار میشد قبلا

دوره ttcکیش شرکت کن

سرچ کن ازمون ورودی ttc کیش

شرایطو بخون تو سایت کامل نوشته

ازمون ورودی بده قبول بشی وقت مصاحبه میدن انلاین اونم قبول بشی میتونی دورهttcشرکت کنی

معتبر هم هست

ازمون ورودی ۴۰۰

مصاحبه هم ۴۰۰

دوره ttcهم معرفی نامه ببری از یه شعبه ۵،۲۰۰،۰۰۰هزینه دورهس

نداشته باشه معرفی نامه ۶،۲۰۰،۰۰۰

...