2777
2789
عنوان

مدرک ttc زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 42 پست
به نظرت برای من که انگلیسیم خوبه یادگیری آلمانی آسون تره یا فرانسه ؟ یا ربطی نداره به انگلیسی؟

من خودم بعد انگلیسی فرانسوی یادگرفتم، از لحاظ تلفظ اصلا شبیه نیستن کاملا متفاوت، از طرفی فرانسوی گرامر بسیار پیچیده تری نسبت به انگلیسی داره اینو در نظر داشته باش، ولی از لحاظ وکب تشابه زیاد دارن تازه یه کلمه های مشترکی با فارسی هم داره مثل magasin که مگَزَن خونده میشه تو فرانسوی معنیش میشه مغازه که از لحاظ تلفظ یکم شبیه هست، یا مثلا کلمه allô? همون الو خودمون تو فارسیه موقع تلفنی حرف زدن و لغات مشابه زیاد داریم

در خانه غم بودن از همت دون باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت برای من که انگلیسیم خوبه یادگیری آلمانی آسون تره یا فرانسه ؟ یا ربطی نداره به انگلیسی؟

فرانسوی با انگلیسی هم کلمات مشترک زیاد داره مثل accent, که توی فرانسوی اَکسان خونده میشه، question که تو فرانسوی کِستیون خونده میشه، problèm که پخوبلِم خونده میشه و...

از طرف دیگه آلمانی تلفظش راحت تره بیشتر شبیه انگلیسیه مخصوصا لهجه بریتیش، اما گرامرش سخت تره یکم چون تو آلمانی سه ماهیت مونث،مذکر و خنثی داره و سخت ترین بخشش بنظرم حالت های مختلف داتیو اکوزاتیو و گنتیو هست که مشابهش تو زبانهای فارسی یا انگلیسی نداریم, بازم آلمانی با انگلیسی کلمات مشترک داره ولی کمتر از فرانسویه بنظرم، مثل universität که اونیورزیتِت خونده میشه همون university خودمون، aktivität که همون activity خودمونه

در کل بستگی به علاقت داره به صدای اون زبان گوش کن ببین کدوم بیشتر جذبت میکنه چون هردو سختی خودشون رو دارن، برای من آلمانی سخت تر بود نمیدونم چرا البته هنوز سطحم پایینه و پیگیر نمیخونم الان اولای A2 ام، همینقدر اطلاعات داشتم بازم تو نت بزنی بهتر میتونی تحقیق کنی

سطح زبانش میدونی چیه؟ من الان چک کردم مشهد شعبه نداره علوم فنون کیش

ببین کاری نداره ازمون ورودی رو بده قبول بشی سطحت خوبه دیگه میتونی دوره رو شرکت کنی

دخترخالم b2حدودا

گفت ریدینگش یکم سخت بود تو ازمون ورودی خاستی ازمون بدی یه چندتا ریدینگ بزن قلقش بیاد دستت

اگه جوابتو نمیدم تورو درحدم نمیدونم.جواب احمقارو نمیدم

ببین کاری نداره ازمون ورودی رو بده قبول بشی سطحت خوبه دیگه میتونی دوره رو شرکت کنیدخترخالم b2حدوداگف ...

واسه دمو ایناش استرس دارم یکم😬، خیلییی نگران آزمون ورودیش نیستم

I don't care much about the payment rn because i'm new in this field, and private classes are given ...

look the area you live in is also importanticon whether you want to do your job full-time or halftime you can say icon Learn because you know that learning requires tremendous skill and effort but our area of life is not like that so its not worth it because your motivation andicon energy would plummet

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

Especific skills? Like what? I'm accounting student at university, also know a little bit of compute ...

Jobs like this will end up as a clerks daughter!!icon Its not a shame to want to let your interest and intelligenceicon be limited to that of a clerk

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

@آرتیمیسیا یکسری آدم ها کلاهیچ مهارت و استعداد و تلاش حتی ندارندو کارشون هست که انگیزه ها نابود کنند انرژی منفی ها شون داشته باشند چون هیچی بلد نیستن نمیتونند یادبگیرن حتی !!! پس اصلا خودتون ناراحت نکنین مرسی از طرفداری تون تو اون تاپیک ،این تاپیک کلا انرژی مثبت مهارت ها استعداد ها هست اسی خودشون یک باهوش پراستعداد هست کلا مهارت ها هدف های کاری داره واقعا عالیه

الان اومدم دیدم تاپیک ممنونم ازتون شما ها لطف داشتین ازم طرفداری داشتین و حق گفتن هاتون داشتین🙏🌷 @2limoo و @پروکاریوت و @نگاربانوام و @اها_ک_اینطور و بحث نکنین باهاش متوجه نیست حالش خوب نیست

واسه دمو ایناش استرس دارم یکم😬، خیلییی نگران آزمون ورودیش نیستم

dont stress you have nothing to worry about because you have mastered it