miraclee مدیر عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 923 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 32 پست من تازه هفته پیش متوجه شدم که باردارم یعنی زود متوجه شدم ازمایش دادم بتا تازه ۴۶ بود دوروز بعد رفتم شد ۱۹۹ الان ۲۷ نوبت سونو دارم.علائم خستگی و همش گشنمه و درد پریودی همیشه نه ولی حسش هست🥲کمکم میکنید تاریخ آخرین پریودیم ۱۶ تیر بود 1405/05/25 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miraclee مدیر استارتر عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 923 کار سنگین نکن جاروبرقی نکشچیز سنگین بلند نکنپله زیاد بالا پایین نکنبیشتر دراز بکش تا جای نینی سفت بش ... سعی میکنم کار سنگین نکنم جارو نمیکشم فقط پله یک مقدار بالا پایین میکنم
فاطمه__سین عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1380 سرکار میرم خواهر جان 🥲🥲🥲 نری بهترهاگر کارت جوریه که تحرک زیاد داره ممکنه خطرناک باشهاما اگر مدام نشستی هر یک و نیم دو ساعت پاشو یه ده دقیقه آروم راه بروخیلیها تو بارداری سر کار میرن و چیزی نمیشه اما خب آدم خیالش راحتترهدر هر صورت حتما با دکترت مشورت کن
miraclee مدیر استارتر عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 923 نری بهترهاگر کارت جوریه که تحرک زیاد داره ممکنه خطرناک باشهاما اگر مدام نشستی هر یک و نیم دو ساعت پا ... دکتر گفت اگه اذیت نمیشی ایراد نداره اتفاقا خوب هم هست