2777
2789
عنوان

نفقه چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 42 پست
نفقه که براساس تحصیلات نیستچه نفقه زن چه نفقه بچه یه مقدار ثابت

نه اشتباه میکنی به شان زن(تحصیلات و میزان درامد)و محل زندگیش مربوطه

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفقه که براساس تحصیلات نیستچه نفقه زن چه نفقه بچه یه مقدار ثابت

نه براساس شان خانومه

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

غیر این بستگیبه درامد اقا هم داره و همینطور مخارج خانم

فقط نوع مدرک تحصیلی در نظر نمیگرن

رفتم شورا خانمش شوهرش تو معدن مهندس بود خانمه دانشجو پیام نور نفقه ۱۲ تومن زده بودن براش

من لیسانس دارم 2 و نیم میدن😂

چقدر کممممم

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

فک کنم بستگی به محل زندگی داره انگاربرا من با لیسانس ۳و ۵۰۰ هبرای یکی تو تهران دیپلم ۵ تومنه آره

ببین هرسال یمقدار بیشتر میشه ها

ثابت نگیری کلاه بره سرت

شاید چون تو تهران همچی گرونتره ولی فکرم نمیکنم چون امارو دیدم تورم مناطق روستایی از شهری بیشتر شده

نه اشتباه میکنی به شان زن(تحصیلات و میزان درامد)و محل زندگیش مربوطه

نفقه طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی ایران، عبارتست از: همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل خانه، پوشاک، غذا، اثاث منزل و هزینههای درمانی و بهداشتی و خادم در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض. ملائت و توانایی اقتصادیِ مرد یا وضعیت خانوادهٔ پدری زن، ملاکی برای تعیین میزانِ نفقه «نیست».

تحصیلات نیست یا شان که شما میگی

غیر این بستگیبه درامد اقا هم داره و همینطور مخارج خانم فقط نوع مدرک تحصیلی در نظر نمیگرن رفتم شورا ...

راست میگی اینم هست پس

شرایط دیگه هم نفقه داره فقط مدرک تحصیلی نیست

وضعیت خانوادگی و فرهنگی،محل سکونت،نیازهای متعارف،توانایی مالی شوهر هم در کنارش تاثیر میزاره

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

نفقه طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی ایران، عبارتست از: همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل خان ...

اه ولش گیج شدم حس میکنم جمله اخرو اشتباه فهمیدم اقا درس بخونید درامد داشته باشید دوستان

نفقه طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی ایران، عبارتست از: همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل خان ...

شان همون نیاز به خدمتکار درصورت عادت میتونه باشه

تحصیلاتم من نمیدونستم دوستان میگن