2777
2789
عنوان

نفقه چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 42 پست
نفقه طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی ایران، عبارتست از: همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل خان ...

پس چی ملاکه

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

اره مثلا طرف شوهرش مهندس بود خب زده بودنماهی ۱۲ دوباره یکی اومده بود شوهرش تو پمپ بنزین کار میکرد ...

جالبه واقعا نمیدونم دوستان یچی دیگ میگن گیج شدم

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چی ملاکه

نمیدونم دقیقا این چیزیه که نوشته یعنی به تحصیلات ربطی نداره و حتی اینکه خانواده پدری دختر چه وضعی داشته باشند

بنا به این قانون مردسالاره ما یه مقدار ثابت برای همه ست حالا یه کم کمتر یا یه کم بیشتر

همون رو هم کسی نخواد بده انقدر اذیت میکنه همش باید دنبالش باشی

نمیدونم دقیقا این چیزیه که نوشته یعنی به تحصیلات ربطی نداره و حتی اینکه خانواده پدری دختر چه وضعی دا ...

نفقه یک مبلغ ثابت و یکسان برای همه زنا نیست

کارشناس معمولاً با توجه به شرایط زندگی و عرف مبلغ را برآورد میکند و دادگاه بر اساس مجموع شرایط تصمیم میگیرد

نفقه یک مبلغ ثابت و یکسان برای همه زنا نیست کارشناس معمولاً با توجه به شرایط زندگی و عرف مبلغ را برآ ...

عزیزم خیلی مقدارش تفاوت نداره مثلا دوست من چندسال پیش نفقه خودش بچه هاش گذاشته بود اجرا فکر کن دوتا بچه هاش 5تومن خودش هم همین حدود بود اونم انقدر شوهرش بازی در میآورد یه دوتومن میزد باز این میرفت دنبالش یه 3 تومن میزد

شوهرش هم شغل آزاد تراشکار بود و مغازه داشت

قانون اون چه هست تا اون که اجرا بشه خیلی فاصله ست

خیلی باید دنبالش بری

عزیزم خیلی مقدارش تفاوت نداره مثلا دوست من چندسال پیش نفقه خودش بچه هاش گذاشته بود اجرا فکر کن دوتا ...

چرا

من پسرم حرف نمیزنه مشکل گفتار و سوتغذیه داره ۵ سالشه

نفقه زدن ۴۵۰۰

پسر خالم نفقه دخترش زدن ۷ تومن اونم بچش ۵ سالشهه

برای هر پرونده میتونه فرق کنه. 🌷

شرایط خود بچه

هزینههایش

وضعیت زندگی و توان مالی پدر و نظر کارشناس میتونه متفاوت باشه

ببین هرسال یمقدار بیشتر میشه ها ثابت نگیری کلاه بره سرتشاید چون تو تهران همچی گرونتره ولی فکرم نمیکن ...

من نفقه برام تعیین نکردن

ازم برا عدم تمکین شکایت کرده یارو هنوز جلسه تشکیل نشده خب از ترس کو*ش برام نفقه میریزه که بره دادگاه بگه ببینید دارم میریزم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

من نفقه برام تعیین نکردنازم برا عدم تمکین شکایت کرده یارو هنوز جلسه تشکیل نشده خب از ترس کو*ش برام ن ...

میتونی به دادگاه بگی مدتی که نداده رو طلب میکنم تازه چن ماهه میریزع

میتونی به دادگاه بگی مدتی که نداده رو طلب میکنم تازه چن ماهه میریزع

آره ولی خودم اومدم و نمیخام برگردم بهم تعلق نمیگیره

بخاطر این میریزه که نتونم طلاق بگیرم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

آره ولی خودم اومدم و نمیخام برگردم بهم تعلق نمیگیرهبخاطر این میریزه که نتونم طلاق بگیرم

اون مدت ک تو خونش بودی چی نفقه اون زمان