2777
2789
عنوان

این بی بی چک هاله داره؟؟یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم چرااذیتت میکنن شوهرت هواتو نداره ؟

شوهرم فقط پشت خانوادشه

برای این که باردار نشدم بینمون دعوا راه انداختن به خودمو و خانوادم فحش دادن.داشتیم جدا میشدیم درست یک هفته به عید رفتم .سال تحویلم تنها بودم😢

شوهرم رفت گفت طلاقش نمیدم.و برگشتم.مادر شوهرم تمام طلاهامو اومد برد.و خلاصه خیلی اذیت شدم😢😢

همش هم به شوهرم میگن این زنت نازا است و طلاقش بده یا بهش  بگو راضی شه برای زن دوم😢😢😢

ازشون متنفرممممم

تاحالا شده بود که عقب بندازی ؟چندوقت اقدامی ؟

اره دوره قبل خوب بود دوره ی قبلیش9روز عقب افتاد ولی همه بیبی ها منفییی سفید سفید بتامم صفر

تیکر دوسالگی پسرمه
این خب معلومه که مثبته عزیزم  مبارکهههههه🙂🎂 تو مامان شدی برا ما منتظرا هم دعا کن

خداکنههههه هممون ک مناطره بچه ایم مامان بشیم ب زوووودی 

تیکر دوسالگی پسرمه

استارتر بیبی زدی ؟

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
استارتر بیبی زدی ؟

اره منفییییی بعدچندساعت ی هاله ریط داش ک ازدیشبی کمتربود من حامله نیستم دیگ مطمعنم فررامسرن دکترانپول بده ک پری شم

تیکر دوسالگی پسرمه
عزیزم استارتر جون نتیجه بی بی چی شد؟ ایشالله ب زودی خبر مامان شدنتو ب ما و خانواده شوهر میدی. واست ...

مرسی عزیزم لطف کردی منفی شد بعدی ساعت خططط کمرررررررررتگ افتاد ک از دیشب کمرنگ تربور میددنم دیگ شک ندارم باردارنیستم

تیکر دوسالگی پسرمه
مرسی عزیزم لطف کردی منفی شد بعدی ساعت خططط کمرررررررررتگ افتاد ک از دیشب کمرنگ تربور میددنم دیگ شک ن ...

ببخشید میپرسم دکتررفتی

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم