2777
2789
عنوان

این بی بی چک هاله داره؟؟یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 74 پست
استارتر از مارکا های مختلف استفاده کن شنیدم مدیکور مثبت کاذب زیاد میزنه😠

این داروخونه های خراب شده فقطططط مدیکور دارن چ کنم هرررچی زدم مدیکوره البته قبلاهم همین مدیکور برام سفیییید سفید بود 

تیکر دوسالگی پسرمه
اتفاقاامشب باشوهرم اساسی دعواکردیم و قهرریم چ هوب بهانه ای میشه اگ نتیجه ازم مثبت بشه فرداجای باز هس ...

صبح محض احتياط اول بيبي چك بگير بعد برو اورژانس بيمارستان دولتي

اول خودت همونجا بيبي بزن بعد آزمايش بگير 

بيبي چك خوب بگير 

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این داروخونه های خراب شده فقطططط مدیکور دارن چ کنم هرررچی زدم مدیکوره البته قبلاهم همین مدیکور برام ...

منم دو روز قبل پری مدیکور زدم مثبت بود

نکنه نی نی نداشته باشم😢😓😪😝ولی بعدش رژان زدم مثبت بود

نمیدونم اون چطوره؟😐😐😯

صبح محض احتياط اول بيبي چك بگير بعد برو اورژانس بيمارستان دولتي اول خودت همونجا بيبي بزن بعد آزمايش ...

الان ی دونه دیگ مدیکور دارم صبح میزنم اگ پررنگ بود دیگ مطمعن میشم چون همه ک کاذب نیستن بعدش میرم اگ هاله بود بازم ک دیگ هیچی

تیکر دوسالگی پسرمه

استارتر بیافردااینجا منو رپلای کن ببینم چی شد ازاون تاپیک قبلیت توفکرتم

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
الان ی دونه دیگ مدیکور دارم صبح میزنم اگ پررنگ بود دیگ مطمعن میشم چون همه ک کاذب نیستن بعدش میرم اگ ...

يه آز برو 

انشالله مثبته گلم 

خوشبين باااااش

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕

تاحالا شده بود که عقب بندازی ؟چندوقت اقدامی ؟

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
مدیکوره احتمالا😬😬

احتمالا

ولی من دوران پر استرسی هم دارم

همش دعا میکنم این ماه باردار بشم ولی ضد حال میخورم دوباره ماه بعد همین جوری ادامه پیدا میکنه

من حانواده همسرم سر این بچه خیلی اذیت میکنن😢😢😢

انشالا این ماه خدا صدامو بشنوه😢😢😢😢

الان ی دونه دیگ مدیکور دارم صبح میزنم اگ پررنگ بود دیگ مطمعن میشم چون همه ک کاذب نیستن بعدش میرم اگ ...

این خب معلومه که مثبته عزیزم 

مبارکهههههه🙂🎂

تو مامان شدی برا ما منتظرا هم دعا کن

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت...💚💐💚رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

اگه  بازم هاله بود زعفرون نخوری ها

احتمالا ولی من دوران پر استرسی هم دارم همش دعا میکنم این ماه باردار بشم ولی ضد حال میخورم دوباره م ...

الهی عزیزم چرااذیتت میکنن شوهرت هواتو نداره ؟