16برج موعدم بود نوزدهم بی بیم هاله داشت البته صبح بودب نظرم صورتی تربود ک همون لحطه رفتم ازیک ممیز3 بود دیگ بی بی نخریدم تاالان ک یعنی 6 روز پیش بود تقریبا الانم این بی بی چکمه البته صبح باادرار ناشناهم میزنم حالانظرتون چیه منفیه؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
الان ی دونه دیگ مدیکور دارم صبح میزنم اگ پررنگ بود دیگ مطمعن میشم چون همه ک کاذب نیستن بعدش میرم اگ ...
اگه بازم هاله بود زعفرون نخوری ها
احتمالا ولی من دوران پر استرسی هم دارم همش دعا میکنم این ماه باردار بشم ولی ضد حال میخورم دوباره م ...
الهی عزیزم چرااذیتت میکنن شوهرت هواتو نداره ؟