ببین عزیزم سابقه تحصیلی در کنکور سال آینده بسیار مهمه البته دروسی که نم ه کم آوردی میتوانی جبران کنی برای قبول شدن در یک رشته خوب ، باید فعالیت با موبایل رو به حد اقل برسانی فقط برای نیاز های مهم ازش استفاده کنی نه برای درد و دل های هیچ . سعی کنی در خانواده احترام بزرگتر ها به خصوص پدر و مادر رو داشته باشی خلاصه از نزاع های خانوادگی به دور باشی.
تا باز شدن مدارس و گرفتن برنامه درسی تقریبا یک چیزی بیشتر از یک ماه باقی مانده. در این مدت ۴ درس اصلی سال گذشته
(فیزیک، شیمی ، زیست و ریاضی ) را دوره کن . درس زیست رو صبح ها یک روز در میان یکساعت و نیم روز های زوج وشیمی هم همین طوردر همین مدت ولی روزهای فرد درس فیزیک رو بعد از ظهر یک ساعت و نیم روزهای فرد و ریاضی همین مدت بعد از ظهرهای روزهای زوج.
به این ترتیب شما هر روز تا شروع مدارس فقط ۳ ساعت ( ۱/۵ ساعت صبح و ۱/٥ ساعت بعد از ظهر ) درس میخوانی جمعه ها استراحت ساعت شروع دلخواه خودته.
عزیزمن خودم ارشد ریاضی هستم.درست که طبق برنامه بالا نوشتم فقط مربوط به سال ۱۱ است که امسال خوندی ، اگه تو درس ریاضی اشکال داشتی از من بخواه با کمال میل پاسخگوی شما هستم ، در موقع شروع سال تحصیلی با توجه به برنامه درسی برنا مه دیگری خواهم داد و کتب تست را معرفی میکنم آیا تهران هستی یا شهرستان؟
به ا مید موفقیت شما موفق و موید باشید ولی همیشه اینو بدان :
وآنچه دلت خواست نه آن میشود
آنچه خدا خواست، همان میشود.