2777
2789

رِدبانکی شو!

«yasi»

شما رو به رِدبانک دعوت کرد

با افتتاح حساب، ۱۰۰ هزار تومن هدیه بگیر و با دعوت از دوستات، ۱۱ تا ۱۰۰ هزار تومن جایزه ببر.

کد دعوت: 935ef

سوالی دارید بیاید پی وی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی سال قبل کلاس۱۱ بودید؟ در اینصورت نمرات دروس زیست فیزیک شیمی ریاضی سالهای ۱۰ و ۱۱

با اینکه خیلی خوب و عالی نخوندم بازم نمره هام خوب بود ۱۷ به بالا بودم همه رو اگه واقعا خوب بخونم قبول میشم؟

ببین عزیزم سابقه تحصیلی در کنکور سال آینده بسیار مهمه البته دروسی که نم ه کم آوردی میتوانی جبران کنی برای قبول شدن در یک رشته خوب ، باید فعالیت با موبایل رو به حد اقل برسانی فقط برای نیاز های مهم ازش استفاده کنی نه برای درد و دل های هیچ . سعی کنی در خانواده احترام بزرگتر ها به خصوص پدر و مادر رو داشته باشی خلاصه از نزاع های خانوادگی به دور باشی.

تا باز شدن مدارس و گرفتن برنامه درسی تقریبا یک چیزی بیشتر از یک ماه باقی مانده. در این مدت ۴ درس اصلی سال گذشته

(فیزیک، شیمی ، زیست و ریاضی ) را دوره کن . درس زیست رو صبح ها یک روز در میان یکساعت و نیم روز های زوج وشیمی هم همین طوردر همین مدت ولی روزهای فرد درس فیزیک رو بعد از ظهر یک ساعت و نیم روزهای فرد و ریاضی همین مدت بعد از ظهرهای روزهای زوج.

به این ترتیب شما هر روز تا شروع مدارس فقط ۳ ساعت ( ۱/۵ ساعت صبح و ۱/٥ ساعت بعد از ظهر ) درس میخوانی جمعه ها استراحت ساعت شروع دلخواه خودته.

عزیزمن خودم ارشد ریاضی هستم.درست که طبق برنامه بالا نوشتم فقط مربوط به سال ۱۱ است که امسال خوندی ، اگه تو درس ریاضی اشکال داشتی از من بخواه با کمال میل پاسخگوی شما هستم ، در موقع شروع سال تحصیلی با توجه به برنامه درسی برنا مه دیگری خواهم داد و کتب تست را معرفی میکنم آیا تهران هستی یا شهرستان؟

به ا مید موفقیت شما موفق و موید باشید ولی همیشه اینو بدان :

وآنچه دلت خواست نه آن میشود

آنچه خدا خواست، همان میشود.