2777
2789

من ی پست خوندم نوشته بود همه جنسایی که تو ایران هست همش چینیه اصلا این مارکایی که میگن برای فرانسه و آلمان و ... الکیه همشون چینی هستن فقط اسماشونو ی جوری گذاشتن مردم فکر کنن مثلا جنس آلمانی میخرن

یخچال الجی اسنک ساز فلر خرد کن دلمونتی ایتالیا چای ساز دلمونتی اسپرسوساز نباشی اتو دلمونتی همزن من ...

عزیزم اینا رو همشون رو بعد از استفاده تایید کردی؟

مثلا من اسنک ساز رو تحقیق کردم دیدم گوسونیک میگن خوبع

خرد کن سیلور کرست یا تفال

❤️💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینا رو همشون رو بعد از استفاده تایید کردی؟مثلا من اسنک ساز رو تحقیق کردم دیدم گوسونیک میگن خو ...

آره عزیزم من تازه سر زندگیم رفتم و اینکه خواهر خودمم وسیله هاش از همین برند بود مثلا دلمونتی برند ایتالیایی فوق العاده س من سرخ کن بی روغن و چرخ گوشتمم از همین برنده و اینکه غذاسازم سیلور کرست برای اسنک ساز هم رو فلر شک نکن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
یخچالخردکنآبمیوه گیریمخلوط کن و آسیابچای سازاسپرسوسازاتو و میز اتو تاشوهمزن بدون کاسهگوشکوب برقی اسن ...

یخچال الجی ساید

خردکن مولینکس

ابمیوه گیری براون
اسیاب هم روی همون ابمیوه گیریم بود

چای ساز بوش

اسپرسوساز دلونگی

اتو فیلیپس

همزن با کاسه ناسا (اصلا استفادم نشده تا الان)

همزن بدون کاسه هم نمیدونم مارکش چیه ولی مهم نیست مارکش زیاد

گوشگوب برقی بوش

ساندویچ ساز بلک اند دکر

مولتی کوکر فیلیپس

پلوپز برقی یکی 4 نفره و یکی 16 نفره پارس خزر گرفتم

لباسشویی ظرفشویی الجی

مایکروفر الجی

فر توکار و گاز صفحه ای و هود التون

سرخ کن فیلیپس

چرخ گوشت پاناسونیک

عزیزم اینا رو همشون رو بعد از استفاده تایید کردی؟مثلا من اسنک ساز رو تحقیق کردم دیدم گوسونیک میگن خو ...

اسنک ساز فقط بلک اند دکر بگیر رو دستش نیست تا عمرداری برات کار میکنه

یخچال الجی سایدخردکن مولینکسابمیوه گیری براوناسیاب هم روی همون ابمیوه گیریم بودچای ساز بوشاسپرسوساز ...

عزیزم این مولتی کوکر همون زود پزه؟

بین زود پز و پلوپز برقی کدوم خوبن؟

و اینکه مامانم میگه یه جور غذا سازه نمیدونم چیه ک میگه میشه توش برنج خورشت اینا بزاری میگه برای مسافرت اینا هم میشه میگه مثل قابلمست دقیق نمیدونم چیو میگه ولی میگه خوبه بخر

❤️💍

عزیزم این مولتی کوکر همون زود پزه؟بین زود پز و پلوپز برقی کدوم خوبن؟و اینکه مامانم میگه یه جور غذا س ...

آره مولتی کوکر همون زودپز برقی هست

تو نت سرچ کن مولتی کوکر فیلیپس. همه کاره هستش البته من 3ماهه اومدم خونه ی خودم هنوز ازش استفاده نکردم ولی خب کاراییش زیاده مطمئنم به دردم میخوره
اره توش میشه همه چی پخت حتی ماست هم میتونی ببندی، کیک بپزی و ....

اینجوریه که میتونی بهش تایم بدی چه ساعتی شروع به پخت کنه چه ساعتی تموم بشه و این داستانا... برا خانمای شاغل خیلی خوبه

برای برنج پلوپزای پارس خزر میگن بهتره

تو یه پارس خزر کوچیک بخر اندازه خودتون دوتا به یه دونه مولتی کوکر اگه دوست داشتی