2777
2789

تروخدا به دمبک دارا توهین نکن اون ها هم آدمن خو💔ایشششششششششش

🕊19،18🕊یه ۲۰۷ مشکی !🤍به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد 🤍هوا سرده ولی بریم متور سواری ؟🤍من خوبم بابا من خوبم 🤍چشام فقط میسوزه 🤍قول میدم زنده بمونم قول میدم 🤍سپهر من کجایی بابا ؟🤍مامان منو ببخش ؟!🤍مامانی سرما اذیتت نکرد ؟!🤍پسرم مامان نمیبینم صورتتو؟!🤍بابا تو برو من میام بابا🤍چند بار صدام کردی پسرم من نبودم ؟؟🤍سینم سوخت سوختم 🤍دخترم دکتر بود 🤍میخوام فقط بابام پیشم باشه 🤍بچم الان یخ کرده نه ؟🤍مامان جان تو گور هم مامان نداری ؟!🤍نترسسس تروخداا نترسس پسربابا🤍آره این پسرمه 🤍بچه ها کمک تروخداا کمک🤍ببخشید که حرف زدم 🤍امروز هوا چه خوبه نه ؟!🤍مامانم دوسم نداشت کی دوسم دارع ؟🤍ببخشید .....🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با پیلاتس و تنیس و شنا و تغذیه مناسب حذف قند و مصرف خیلی کم کربوهیدرات خیلی ساله شکمم تخته و خطم داره

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی،واقع بین🦢 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

من شنا میرم همه این ورزش ها رو یکجا میرین؟

من تو همه اینا حرفه ایم ولی هر هفته نه

تنیس رو هفته ای یکبار حتما باید برم و پیلاتس رو هفته ای دوبار

شنا تفریحی میرم تایمی که مربی بودم زیاد تر خب میرفتم

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی،واقع بین🦢 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)